ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΑΠ: Απότομη προσγείωση στα περί συμφωνίας με την ΕΣΑΠ

PASAP_LOGO_WEB
Ούτε 24ώρες δεν πέρασαν από την ανακοίνωση της ΕΣΑΠ περί συμφωνίας με τον ΠΑΣΑΠ στο σύνολο των άρθρων του κανονισμού σχέσεων ΤΑΑ-αθλητών που αποσκοπεί να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα και… ο ΠΑΣΑΠ μέσω της επίσημης σελίδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβαλε τα πράγματα στη θέση του.
“Σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να υπάρχει συμφωνία για νέο κανονισμό σχέσεων αθλητών και ΤΑΑ.
Θέλουμε να σας ενημέρωσουμε ότι είναι μια διαδικασία η οποία μέχρι να ολοκληρωθεί εγγράφως δεν έχει την μορφή της τελικής συμφωνίας, όπως παρουσιάζεται και χρησιμοποιείται. Παρακαλούμε όλους τους αξιότιμους και σχετικούς με διάφορες υποθέσεις που αφορούν τον νέο κανονισμό σχέσεων να μην λαμβάνουν υπόψιν τους κάτι νέο που θα έρθει, αλλά να λειτουργήσουν με το ήδη υπάρχοντα κανονισμό.
Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΣΑΠ και υπάρχει μία πρώτη συμφωνία για τη λογική του νέου κανονισμού σχέσεων. Ωστόσο υπάρχει απόσταση από το να πέσουν οι υπογραφές.
Το νομικό μας τμήμα απλά πήρε εντολή να συνεχίζει τις συζητήσεις με το νομικό τμήμα της ΕΣΑΠ. Σε περίπτωση συμφωνίας θα προβούμε σε αντίστοιχες ανακοινώσεις’, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.