A2

Πέρασε και από Καλαμάτα

Πέρασε και από Καλαμάτα

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ηρακλή Χαλκίδας από την Καλαμάτα καθώς η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση επικράτησε με 3-0 του Ακρίτα και έκανε το 3×3 στον Β Όμιλο της Α2 των ανδρών συνεχίζοντας το αήττητο σερί του.

Μόνο για ένα σετ κατάφερε να αντισταθεί στην Καλαμάτα ο Ακρίτας κόντρα στον Ηρακλή Χαλκιδας, ωστόσο και πάλι οι φιλοξενούμενοι με το 25-27 έκαναν το 0-1 και στη συνέχεια φρόντισαν να απλοποιήσουν την κατάσταση.

Οι Καλαματιανοί του Γιώργου Κουλιέρη μετά το πρώτο σετ δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον ίδιο ρυθμό και ο Ηρακλής Χαλκίδας με το 25-16 και 25-16 έφθασε εύκολα στο 3-0 και τη νίκη.

Ακρίτας (Κουλιέρης) : Ξενάκης, Ζαχαρόπουλος, Μπελογιάννενας, Τρουπάκης, Θεοδώρου, Βραχνάς, Κουλιέρης (λ), Μητρόπουλος, Τσολάκος, Πράττης, Κάκουρος.

Ηρακλής Χαλκίδας (Γκολίτσης) : Γεωργόπουλος, Κολτσιάκης, Φωτιάδης, Αντιφάκος, Φίνος, Αδαμόπουλος (λ), Κοντοστάθης, Αλεξάκης, Γκόρτσιανιουκ, Κουτρουμάνος, Μάγγος.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...