BEACH VOLLEY

Η Πέρι «άφησε μπουκάλα» τους Ιταλούς (fot)!

Η Πέρι «άφησε μπουκάλα» τους Ιταλούς (fot)!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση της διεθνούς Αμερικανο-Ιταλίδας πρωταθλήτριας του μπιτς βόλεϊ,  Ρεμπέκα Πέρι να αφήσει στα “κρύα του λουτρού” το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των “ατζούρι” και να επιστρέψει στη σάλα για να αγωνιστεί στην Τουρκία.

Τα… παλάτια που χτίζονταν στην άμμο  για λογαριασμό της “σκουάντρα ατζούρα” οι διεθνείς άσοι Μενεγκάτι/Πέρι “γκρεμίστηκαν” μέσα σε λίγους μήνες. Η είδηση της απόκτησης της 29χρονης πρώην άσου της ιταλικής Μπούστο Αρσίζιο, Ρεμπέκα Πέρι από την τουρκική Turk Hava Yollari έπεσε ως “κεραυνός εν αιθρία” στην Ιταλική Ομοσπονδία, που ήδη ετοίμαζε τα πλάνα της ενόψει των καλοκαιρινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, εν αγνοία της ότι από τον Σεπτέμβριο η Πέρι θα αγωνίζεται στην Τουρκία και μάλιστα σε ομάδα Α2 Κατηγορίας!

perry_rebecca

Το παλιότερό… όνειρο της πανύψηλης “Μπέκι”, πλεόν μετατρέπεται σε…εφιάλτη για τη συμπαίκτριά της Μενεγκάτι, που πλέον αναζητά άλλη παρτενέρ, όπως έκανε και μετά το χορισμό της με την Orth. Παράλληλα όμως εκθέτει ανεπανόρθωτα την FIPAV, για την οποία άπαντες εύλογα αναρωτιούνται, αν άραγε υπάρχει συμβόλαιο η κάποια συμφωνία που να δέσμευει την Ομοσπονδία με τους αθλητές και τις αθλήτριες που περιλαμβάνονται στον εθνικό σχεδιασμό των “ατζούρι” ή τελικά αυτές γράφονται στην… άμμο και για αυτό “σβήνουν” με το πρώτο κύμα.

FOTO: Facebook,  José Gabriel