BEACH VOLLEY

Χτίζει «ατζούρι» παλάτια στην άμμο (fot+vid)

Χτίζει «ατζούρι» παλάτια στην άμμο (fot+vid)

Μετά και την ολιγόμηνη θητεία της στην πολωνική Νταμπρόβα η όμορφη Αμερικανο-ιταλίδα άσος, Ρεμπέκα Πέρι ονειρεύεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της.

perry_fit

Η 27χρονη πρώην άσος της ιταλικής Μπούστο Αρσίζιο όπως ανακοίνωσε πρόσφατα στο youtube θα συνεχίσει την καριέρα της στο beach volley, ως μέλος της “σκουάντρα ατζούρα”. ‘Ηδη μάλιστα  έκανε και τις πρώτες της εμφανίσεις στην… άμμο ως  πρωταγωνίστρια στο παρακάτω διαφημιστικό video των ιταλικών ντοματοχυμών “Pomi”.

Κάτι που ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο για την γεννημένη στο Μπέικερσφιλντ των ΗΠΑ Ρεμπέκα , αφού η πρώτη εθνική ομάδα της Ιταλίας είναι το δίδυμο των Menegatti/Orsi Toth, αλλά σίγουρα μπορεί να προσφέρει στην προσπάθεια διάκρισης των ιταλικών ομάδων στο beach volley, που πλην μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού αθλητριών, δεν έχουν να επιδείξει τρανταχτές επιτυχίες.

perry 2

Μολονότι ακόμη δεν έχει γνωστή η παρτενέρ της, η Μπέκι, όπως είναι το χαϊδευτικό της πανύψηλης (1.90μ) ακραίας/διαγώνιας, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της, που ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και ελπίζει με τις εμφανίσεις της να κάνει περήφανη όλη την Ιταλία. Κι αν κρίνουμε από το καλλίγραμμο σώμα της και τον αισθησιασμό, που “αιχμαλώτισε” ο φωτογραφικός φακός του Πορτορικανού Jose Gabriel και δημοσιεύτηκαν στο Instagram, το κορίτσι έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει!!!

perry4 perryb6 perry7

Γεια σε όλους… Είμαι η Ρεμπέκα Πέρι και σας έχω μία είδηση! Επιτέλους μπορώ να σας ανακοινώσω ότι θα παίξω beach volley για την Ιταλία! Για μένα αυτό είναι ένα όνειρο και δεν έχω λόγια για αυτό! Θα’ θελα να πω ευχαριστώ σε όλους και ελπίζω να καταφέρω να σας κάνω περήφανους για μένα. Γιατί αυτή τη στιγμή είμαι “ατζούρα” (σ.σ διεθνής της Εθνικής Ιταλίας) . Κάτι που δεν μπορώ να φανταστώ, αλλά είναι ένα όνειρο! Ευχαριστώ…”

Δείτε το σχετικό video της Πέρι

Πηγή: http://www.gazzetta.it/ivolleymagazine.it
Fotos: Jose Gabriel/Instagram, Facebook, Instagram, FILIPPO RUBIN / LVF