CHALLENGE CUP

Περιμένει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός – Σε καραντίνα η Γκενκ!

Περιμένει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός – Σε καραντίνα η Γκενκ!

Τα μέτρα κατά του κορονοϊού έχουν αυστηροποιηθεί στο Βέλγιο και αυτός είναι και ο λόγος που η αναμέτρηση των δυο βελγικών ομάδων Γκενκ-Ονστάνδη για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup αναβλήθηκε.

Η Γκενκ που είχε και το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ειδοποιήθηκε τελευταία στιγμή ότι από την αναμέτρηση πρωταθλήματος της Κυριακής κόντρα στην Μικελμπέκε, γνωστοποιήθηκαν τρία κρούσματα Covid19.

Όλη η ομάδα της Γκενκ μπήκε αμέσως σε καραντίνα ενώ ακόμα αναμένονταν αποτελέσματα για ολόκληρη την ομάδα της Μικελμπέκε. Η Οστάνδη ενημερώθηκε καθοδόν για την κατάσταση ενώ ο supervisor της αναμέτρησης επιβεβαίωσε την αναβολή.

Αναφορικά με την τύχη του παιχνιδιού, ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί 1 Δεκεμβρίου, μετά και από τη σύμφωνη γνώμη της Οστάνδης. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι τα τεστ της Γκενκ θα βγουν αρνητικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επόμενος γύρος έχει προγραμματιστεί για τις 8 και τις 15 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, με τον Covid19 να μην υποχωρεί στην Ευρώπη καθίσταται εξίσου ρευστή η κατάσταση στις αναμετρήσεις των ομάδων.