ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Περιμένουν Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ. Με Ούγκεντεμ η Σαντορίνη

Περιμένουν Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ. Με Ούγκεντεμ η Σαντορίνη

Φοίνικας Σύρου στους άνδρες και ΠΑΟΚ στις γυναίκες θα πρέπει να κάνουν υπομονή αρκετών εβδομάδων προκειμένου να μάθουν τους αντιπάλους τους στο Cev Cup, καθώς αυτοί θα προκύψουν απο τους ηττημένους των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ. Στις γυναίκες δεν αποκλείεται μάλιστα και ελληνικός εμφύλιος αφού ο Δικεφάλου του Βορρά “ζευγαρώνει” με τα προκριματικά του Ολυμπιακού! Με την Ούγκεντεμ απο το Βέλγιο κληρώθηκε ο ΑΟ Θήρας.

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θα ξεκινήσει από τον 2ο πρόκριματικό γύρο του Cev Cup όπου αντίπαλός του θα προέλθει από τον νικητή του ζευγαριού Λέουβεν (Βέλγιο) – Ηττημένος του αγώνα Μπούντβα (Μαυροβούνιο) – Μλάντοστ (Κροατία) από τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League

Στις γυναίκες τώρα ο ΠΑΟΚ ξεκινά από τον 1ο προκριματικό γύρο και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα είναι ο χαμένος του αγώνα Ολυμπιακός – Αστερίξ (Βέλγιο) για Champions League. Οι πιθανότητες για ελληνικό “εμφύλιο” είναι στο 50-50 και αν προκύψει αυτός θα είναι ο δεύτερος στην Ευρώπη μετά το Ολυμπιακός -Πορφύρας προ διετίας στο Challenge Cup.

Αντίθετα με τον ΠΑΟΚ ο ΑΟ Θήρας γνωρίζει απο σήμερα τον αντίπαλό του καθώς η κλήρωση των έφερε κόντρα στην Βελγική Ούγκεντεμ. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης 16-18 Νοεμβρίου, με τον επαναληπτικό του Βελγίου να διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα.

Η Ούντεγκεμ την σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, ενώ βρέθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου όπου ηττήθηκε από την Αστερίξ.