CHALLENGE CUP

Πετρόφ: «Για ό,τι καλύτερο ο Πανναξιακός»

Πετρόφ: «Για ό,τι καλύτερο ο Πανναξιακός»

Στις δυσκολίες του αποψινού α’ αγώνα των “8” του Challenge Cup στο ΔΑΚ Νάξου στάθηκαν στις δηλώσεις τους λίγες ώρες πριν από το σερβίς οι τεχνικοί των δύο μονομάχων για την πρόκριση, ο Βούλγαρος Ατανάς Πετρόφ του Πανναξιακού και ο Ρώσος τεχνικός της Ουραλόσκα και θρύλος του παγκόσμιου βόλεϊ, Νικολάι Καρπόλ.

“Οι δυσκολίες του αγώνα είναι δεδομένες κι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε δώσει. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ένα διαφορετικό στιλ, που παίζει βόλεϊ της παλαιάς σχολής, αλλά είναι υψηλού επιπέδου», τόνισε ο Ατάνας Πετρόφ με τον Βούλγαρο τεχνικό να επιζητά από το αυριανό παιχνίδι: «μια καλή αγωνιστική παρουσία και να τους κάνουμε νε ιδρώσουν για να μας κερδίσουν. Έχουμε εικόνα για την Ουράλοσκα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τους αντιπάλους που είχαμε μέχρι τώρα καθώς συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου»

Από την πλευρά του ο 76χρονος Ρώσος πολυνίκης προπονητής και μέλος του Hall Of Fame του αθλήματος, ξεκαθάρισε λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του ότι “δεν  μας ενόχλησε το μακρινό ταξίδι γιατί είμαστε σε ένα πανέμορφο μέρος, απολαμβάνοντας μια καταπληκτική φιλοξενία» και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση, αλλά γνωρίζω ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Έχουμε μια εικόνα από τον Πανναξιακό, αλλά πρέπει να παραδεχθώ, ότι δεν είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο ο αντίπαλος μας είναι στην 2η θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος κι εμείς είμαστε στην 6η θέση στην Ρωσία”.