BETOSFAIRA

Πολλές και δυνατές επιλογές

Πολλές και δυνατές επιλογές

Οι σημερινές μας επιλογές είναι συνδυασμός από την Α1 των ανδρών της Voleyleague, αλλά και από το πρωτάθλημα της Τσεχίας… Δυνατές επιλογές που περιμένουμε να μας πάνε ταμείο…

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Ηρακλής πέτυχε σπουδαία νίκη την Τετάρτη κόντρα στην Ορεστιάδα αλλά έχασε στο 13-8 του τάι μπρέικ τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας τον Χατζηηλιάδη να τραυματίζεται και να μένει εκτός για περίπου 20 ημέρες. Από την άλλη ο Εθνικός έχει ενισχυθεί και περιμένω να κάνει καλύτερο δεύτερο γύρο. Οι Εβρίτες σήμερα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και περιμένω να πάρουν την νίκη.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Τέλος τα ψέματα για τον ΠΑΟΚ…. Αν δεν κερδίσει σήμερα και δεν πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης τότε πολύ φοβάμαι οτι θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογο. Μετά και την ήττα στην Βόχα από τον Παμβοχαικό η ομάδα είναι εκτός τετράδας και σήμερα περιμένω οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δώσουν απαντήσεις και να πάρουν μία καθαρή νίκη.

ΚΑΡΛΒΑΣΚΟ- ΖΛΙΝ (Πρωτάθλημα Τσεχίας)

Η καρλοβάσκο είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης και περιμένω σήμερα να έχει ένα πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στην ντεφορμέ και προβληματική το τελευταίο διάστημα ομάδα της Ζλιν.

ΜΠΡΝΟ – ΟΝΤΑΛΕΝΑ (Πρωτάθλημα Τσεχίας)

Η Μπρνο μέσα στο κάστρο της δεν έχει ούτε μια μία ήττα και σήμερα θα παραμείνει αήττητη αφού θα βρει απέναντι της μία ομάδα που βγάζει κούραση στα τελευταία παιχνίδια, ο τρόπος παιχνιδιού της είναι μονοδιάστατος και είναι πλέον πολύ προβλέψιμος. Η Μπρνο δεν θα συναντήσει δυσκολίες σήμερα και θα πάρει την νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 (1,55)

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1με-1,5 ΣΕΤ (1,50)

ΚΑΡΛΟΒΑΣΚΟ – ΖΛΙΝ   1 με-1,5 ΣΕΤ (1,45)

ΜΠΡΝΟ –ΟΝΤΑΛΕΝΑ 1 με -1.5 ΣΕΤ(1. 50)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.