ΔΙΕΘΝΗ

Πονάει ο «Άγκα»

Πονάει ο «Άγκα»

Την επιστροφή του προέδρου της κορεατικής ομάδας, Σκάι Γουόκερς περιμένει ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ για να συζητήσει τη λύση του συμβολαίου του ή όχι και για να επιστρέψει στην Αθήνα με στόχο την αποθεραπεία του σε «χέρια» που μόνο εκείνος εμπιστεύεται.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, που πέρυσι δεν μπόρεσε και πάλι λόγω τραυματισμού να βοηθήσει την ομάδα του και να φτάσει στον τίτλο είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος αφού οι ενοχλήσεις στο γόνατο όχι μόνο δεν υποχωρούν αλλά γίνονται ολοένα και πιο επίπονες. Ο «Άγκα» δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, παρά τις προσπάθειες που έγιναν να παίξει ακόμα και με ένεση ενώ το ιατρικό επιτελείο συνέστησε αποθεραπεία κάτι που ο διαγώνιος της Σκάι Γουόκερ θα κάνει στην Ελλάδα.

Από μέρα σε μέρα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις όταν και επιστρέψει στην Κορέα από τις Η.Π.Α ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και επιληφθεί της κατάστασης αφού είναι κοινό μυστικό ότι ο Αγκάμεζ λατρεύεται από όλους στην ομάδα και η προσφορά του αναγνωρίζεται, ωστόσο ο διαγώνιος στο πρωτάθλημα της Κορέας είναι κάτι παραπάνω από νευραλγική θέση και θα χρειαστεί άμεσα να βρεθεί κάποιος να αντικαταστήσει τον Κολομβιανό άσο.