BETOSFAIRA

Ποντάρουμε στους ημιτελικούς της Volley league

Ποντάρουμε στους ημιτελικούς της Volley league

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Σήμερα έχουμε τα δεύτερα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ και στοιχηματικά  υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον…

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Εδώ θα κρατήσουμε το διπλό του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2,50. Το 2,50 στο διπλό είναι λάθος καθώς για μένα οι σωστές αποδόσεις στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ειναι 2,00-1,72.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα δύσκολο έργο αλλά είναι έστω και οριακά το φαβορί για να κάνει το 0-2 στις νίκες και να θέλει μία ακόμα νίκη για να περάσει στους τελικούς.

Με παρόμοια εμφάνιση όπως η χθεσινή ειδικά απο Χιμένεθ-Σεπέδα-Λι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για να κάνει το διπλό μπρέικ μέσα στο κλειστό του Ρέντη…

Κηφισιά-Φοίνικας Σύρου

Άθλος η νίκη που σημείωσε προχθες η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη…Με τον Γιοβάνοβιτς να μην είναι απόλυτα έτοιμος και τον Χριστοφιδέλη να τραυματίζεται και να μένει εκτός μετά το πρώτο σετ, η ομάδα της Κηφισιάς κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη και της αξίζουν πολλά συγχαρητηρία!!!

Στο τάι μπρέικ ο Φοίνικας κέρδιζε με 5-8….αλλά τελικά έχασε με 15-12…Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα της Σύρου έχει μεγάλο πρόβλημα όταν παίζει εκτος νησιού και οι δηλώσεις του Ανδρέα Ανδρεάδη τα λένε όλα…”Είμαστε loosers και δεν μπορούμε να κερδίσουμε…”

Σήμερα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο Χριστοφιδέλης θα αγωνιστεί κανονικά και αυτομάτως η ομάδα της Κηφισιάς είναι το απόλυτο φαβορί για να κάνει το 2-0 και να πάρει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση της στους τελικούς του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας!!!

Να τονίσουμε και κατι σημαντικό που έχει να κάνει με την παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Φοίνικας έχει να νικήσει την Κηφισιά από τις 5 Ιανουαρίου του 2013. Κι αν προσθέσουμε και την εφετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Γ΄φάση του κυπέλλου – «16» το σερί νικών για την ομάδα των βορείων προαστίων είναι 8-0….

Με λίγα λόγια το 1,60 στον άσο με καλύπτει και το θεωρώ εξαρετική επιλογή…

Πρόταση:

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2 (2,50)

Κηφισιά-Φοίνικας Σύρου 1  (1,60)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.