Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πράσινη» ανατροπή στη Νέα Πέραμο

«Πράσινη» ανατροπή στη Νέα Πέραμο
Στο τάι μπρέικ οδηγήθηκε και το δεύτερο ματς του τουρνουά “Άκης Αθανασόπουλος” με τον Παναθηναϊκό με διπλή ανατροπή να κερδίζει 3-2 του οικοδεσπότη Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κύζικου και να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Περάμου.
Οι οικοδεσπότες μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν δυο φορές να προηγηθούν με 1-0 και 2-1 με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει επιθετικές λύσεις έχοντας “ζεστό” τον Βραζιλιάνο Ούγκο Γκιμαράες αιχμή του δόρατος.
Οι δυο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα καθώς είδαν τις ομάδες τους να παλεύουν πόντο-πόντο σε μια αναμέτρηση που οδηγήθηκε τελικά στο τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ψύχραιμος και με καθαρό μυαλό κατέκτησε το σετ με 15-11 και τη νίκη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θα ήθελα αλλά δεν ανησυχώ. Συνεχίζουμε».
Ο προπονητής της Κύζικου, Γιάννης Λάιος είπε: «Στα διαστήματα που έχουμε ενέργεια παίζουμε καλό βόλεϊ. Όταν κουραζόμαστε χάνουμε το ρυθμό μας. Το 3-2 απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και ειδικά όταν αυτή είναι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή εμφάνιση».

ΑΠΣ Κύζικος-Παναθηναϊκός 2-3
Τα σετ: 25-23, 24-26, 26-24, 18-25, 11-15

ΑΠΣ Κύζικος (Λάιος): Κατσανεβάκης, Μπεκιάρης, Κούνας, Κρέτσης, Νικηφορίδης, Λυκούρεσης, Τσαδήμας (λ.), Δρογκάρης, Ασπιώτης, Θεοδωρόπουλος, Πλεμμένος
Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Ούγκο, Γουίντσον, Σιμεούνοφ, Πανταλέων, Κανέλλος, Πολυχρονιάδης (λ.), Ρούσης, Μπέλος, Μπούρας (λ.)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (27/9)
17.00 ΑΠΣ Κύζικος-Κηφισιά
19.00 Παμβοχαϊκός-Παναθηναϊκός