CHALLENGE CUP

Πρεμιέρα στο όνειρο για τον Πανναξιακό!

Πρεμιέρα στο όνειρο για τον Πανναξιακό!

Με οδηγό την περυσινή εντυπωσιακή του πορεία που σταμάτησε στους 8 του Challenge Cup, ο Πανναξιακός μπαίνει και φέτος στην ευρωπαϊκή “μάχη” της ίδιας διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Τετάρτη (11/11) στις 17:00 την Τραζμπόν για τον β’ προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Η ομάδα της Νάξου (σ.σ στη φωτό η καθιερωμένη ευρωπαϊκή σέλφι) που ταξίδεψε στην Τουρκία χωρίς την Καναδέζα, Αλίσια Περίν που ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο και πήρε το εισιτήριο για τη διοργάνωση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΝ, Ζόραν Κόβαζιτς ξέρει τι πρόκειται να αντιμετωπίσει η ομάδα τους και για αυτό το λόγο ζητάει μαχητικότητα από τις παίκτριές του σε όλο το ματς. «Πρόκειται για μια ομάδα υψηλού επιπέδου με αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης. Έχει στο ρόστερ της αθλήτριες της εθνικής Τουρκίας, αλλά και δύο συμπατριώτισσες μου την Μαλαγκούρσκι και την Μπλαγκόγεβιτς που αγωνίζονται στην εθνική Σερβίας. Αυτά τα παιχνίδια είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Πανναξιακό, σίγουρα τα δικά μας κορίτσια θα κερδίσουν πολλά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος», δήλωσε ο Σέρβος κόουτς.

Από την άλλη, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς τη δίψα και την ανυπομονησία των αθλητριών της Νάξου για τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Μια εξ αυτών, η νεοαποκτηθείσα μπλοκέρ, Ναταλία Μεταξά θα κάνει ντεμπούτο στας… Ευρώπας και μιλώντας στο Volleyplanet δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

«Είμαι σίγουρα ενθουσιασμένη και  περιμένω πως και πως την αναμέτρηση. Είμαστε καλά με μόνη απουσία την Αλίσια (σ.σ Περίν) και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα. Κατά τα άλλα είμαστε έτοιμες να παίξουμε, να δώσουμε το 100% ενώ περιμένουμε και τη ρεβάνς στην έδρα μας την επόμενη βδομάδα, όπου θα είμαστε πλήρεις», ήταν τα λόγια της Ελληνίδας κεντρικού.

Η αφίσα:

Traabzon