BETOSFAIRA

Προκλητικές αποδόσεις

Προκλητικές αποδόσεις

Μετά την ωραιότατη προηγούμενη Κυριακή που είχαμε 4/4 εύστοχες επιλογές σήμερα θα ασχοληθούμε με την Ελληνική Volleyleague και θα κρατήσουμε από το πρόγραμμα δύο επιλογές.

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός

Εδώ θα κρατήσουμε το +2,5 σετ υπέρ της Παναχαϊκής. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης αλλά δεν νομίζω να έχει τόσο εύκολη αποστολή όσο δείχνουν οι αποδόσεις στο διπλό. Το 1,01 στο διπλό είναι για γέλια… Πιστεύω η ενισχυμένη και φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα της Παναχαϊκής μπορεί να πάρει έστω ένα σετ και το 3,30 σαν απόδοση αξίζει το ρίσκο.

Παμβοχαϊκός-Ηρακλής

Ντεφορμέ είναι εδώ και 20 μέρες η ομάδα του Βραχατίου και ο στόχος της τετράδας ανήκει πια στο παρελθόν μετά τις συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη ο Ηρακλής έχει κολλήσει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ψάχνει πλέον απεγνωσμένα βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση. Θεωρώ ότι ο γηραιός μπορεί να πάρει έστω έναν βαθμό στο σημερινό παιχνίδι και η απόδοση του άσσου στο 1,07 είναι  εκτός τόπου και χρόνου.

Πριν 15 ημέρες ο Ηρακλής κέρδισε στο κλειστό της Μίκρας με 3-1 τον Παμβοχαικό και πήρε την πρόκριση για το Final 4 του Λιγκ καπ. Σε εκείνο το παιχνίδι μάλιστα, είχε παραταχθεί χωρίς 3 βασικά του στελέχη παρόλα αυτά πήρε την νίκη με σχετική ευκολία. Το να πάρει έστω ένα σετ στην αναμέτρηση ο Ηρακλής δίνει 2,15 και η απόδοση είναι προκλητική!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1 με +2,5 σετ (3,30)

Παμβοχαϊκός-Ηρακλής 2 με +2,5 σετ (2,15)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.