Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προπόνηση με Βοϊβοντίνα ο ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Βοϊβοντίνα ο ΠΑΟΚ

Το πρώτο αλλά προπονητικού χαρακτήρα και χωρίς να κρατηθεί σκορ φιλικό έδωσε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βοϊβοντίνα με τον Χόρχε Εγλκέτα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Βοϊβοντίνα στο PAOK Sports Arena είχε προπονητικό χαρακτήρα καθώς οι δύο προπονητές αποφάσισαν να μην κρατηθεί σκορ.

Ο Χόρχε Ελγκέτα στο πρώτο «ξεμούδιασμα» των «ασπρόμαυρων» κόντρα στους Σέρβους είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του πλην του λίμπερο Θάνου Παπαδημητρίου.

Παράλληλα ο Αργεντίνος τεχνικός του Δικεφάλου είδε τους παίκτες του σε ένα ακόμη φιλικό προκειμένου να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα για την κατάστασή της ομάδα και ανάλογα να δουλέψει για την συνέχεια.

Η δεύτερη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για τους φιλάθλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά φέτος τους πρωταθλητές.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...