Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προτίμησαν το γνώριμο Σέρβο στο Μαρκόπουλο

Προτίμησαν το γνώριμο Σέρβο στο Μαρκόπουλο

Δεν προχώρησε τελικά του Μαρκόπουλου και του Σέρβου τεχνικού, Ζόραν Κόβαζιτς, όπως σας είχε πληροφορήσει πρόσφατα το Volleyplanet, καθώς την ύστατη στιγμή, εκφράστηκαν κάποιες επιφυλάξεις από μέλη του ΔΣ και τελικά η ομάδα των Μεσογείων, προτίμησε για σιγουριά να ανανεώσει τη συνεργασία της με το γνώριμο Βέσκο Ιβάνοβιτς, από το ενδεχόμενο ρίσκο του συμπατριώτη του, πρώην τεχνικού του Πανναξιακού.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο.Μ

“Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία και χρονιά, ο AO Μαρκοπούλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Βέσκο Ιβάνοβιτς, με διπλό ρόλο αυτή τη φορά αφού θα αναλάβει και Τεχνικός Διευθυντής στα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων του Συλλόγου μας. Bοηθός του κ. Ιβάνοβιτς θα είναι η κ. Καλαρά Μαρία, η οποία θα είναι και προπονήτρια στην ομάδα των νεανίδων και κορασίδων.

Η επιθυμία του ΑΟ Μαρκοπούλου είναι να δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτά τα τμήματα, αθλήτριες των οποίων θα στελεχώνουν σήμερα αλλά και στο μέλλον τη γυναικεία ομάδα. Ως εκ τούτου και την επόμενη σεζόν η ομάδα μας θα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Ευχομάστε καλή σεζόν στον κ. Ιβάνοβιτς και μόνο επιτυχίες στο έργο του.