ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρώτο Σεμινάριο Sports Analytics Workshop

Πρώτο Σεμινάριο Sports Analytics Workshop

Το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου η ερευνητική ομάδα του AUEB Sports Analytics Group πραγματοποιεί στην ΑΣΟΕΕ, το πρώτο σεμινάριο Sports Analytics Workshop στο οποίο συμμετέχει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής βόλεϊ ανδρών, Σωτήρης Δρίκος.

Στην ημερίδα του σεμιναρίου θα αναπτυχθεί η μοντελοποίηση, ερμηνεία και πρόβλεψη αποτελεσμάτων αθλητικών συναντήσεων, τα Sports Economics, η ανάλυση αθλητικής απόδοσης και η μέτρηση της αγωνιστικής ισορροπίας.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Stefan Kesenne, διεθνούς κύρους οικονομολόγος του Αθλητισμού (συγγραφέας γνωστώνσυγγραμμάτων στη θεωρία των Sports Economics) καθώς επίσης τα μέλη και οι επιστημονικοί συνεργάτες της ερευνητικής ομάδας Αθλομετρίας και Αναλυτικής των Σπορ του ΟΠΑ, Δημήτρης Καρλής, Ιωάννης Τζούφρας, Βασίλης Μανασής και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής βόλεϊ ανδρών, Σωτήρης Δρίκος.

Το  Sports Analytics Workshop θα πραγματοποιηθεί 29-30/11 (ώρες 18.00 – 21.00) στο αμφιθέατρο της πτέρυγας Αντωνιάδου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. (ώρες 18.00 – 21.00)

Λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://aueb-analytics.wixsite.com/sports