Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ψάρρας : «Είναι σα να έχουμε πάρει ένα μίνι πρωτάθλημα»

Ψάρρας : «Είναι σα να έχουμε πάρει ένα μίνι πρωτάθλημα»

Χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και από την θέση του Μίλωνα που ολοκλήρωσε  με χαμόγελα την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δήλωσε ο Σάκης Ψάρρας μετά τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των «πράσινων» αναφερόμενος στη νίκη που έκλεισε και τις υποχρεώσεις της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δήλωσε «Για μας ήταν μια σπουδαία νίκη. Κλείσαμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με μια σπουδαία νίκη. Είναι μια σφραγίδα για την πολύ καλή σεζόν, που πραγματοποιήσαμε.

Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 5η θέση. Κανείς δεν το περίμενε ότι ο Μίλωνας θα τερμάτιζε στη θέση αυτή. Το καταφέραμε με πολύ καλό κλίμα και δουλειά. Είναι σα να έχουμε πάρει ένα μίνι πρωτάθλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προσωπικό και όλο το staff του Μίλωνα για την απίστευτη συμπαράσταση όλη τη χρονιά. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Η αποχή του ΟΦΗ φάνηκε στα δυο τελευταία τεστ. Του δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια και να έχει ανάλογη συνέχεια και τη νέα σεζόν».

Λάππας : «Πιάσαμε τους στόχους μας»

Ο Ηλίας Λάππας κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον Μίλωνα τόνισε «Τελειώσαμε την κανονική διάρκεια της σεζόν με ένα πολύ καλό τρόπο. Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Κρατάμε τα θετικά. Η δική μας ομάδα έπιασε τους στόχους. Συγχαρητήρια και στον ΟΦΗ, για την προσπάθεια που έκανε και του εύχομαι να είναι και του χρόνου εδώ και να συνεχίσει να κοσμεί το βόλεϊ».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...