Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πτήση-θρίλερ της Σαντορίνης!

Πτήση-θρίλερ της Σαντορίνης!

Η μεγάλη κακοκαιρία και οι θυελλώδεις άνεμοι των 9-10 μποφόρ που σαρώνουν τη χώρα μας, τις τελευταίες ώρες, δεν δημιούργησαν πρόβλημα μόνο στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες αλλά και στις πτήσεις.

Εκτός από τις φουρτουνιασμένες θάλασσες που καθήλωσαν τα καράβια στα λιμάνια και ματαίωσαν αρκετά παιχνίδια σε διάφορες κατηγορίες, προβλήματα είχαμε και στον αέρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αποστολή του ΑΟ Θήρας που έφτασε με τετράωρη καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη για το βραδινό αγώνα με το Ανατόλια (20.00 ΝΕΡΙΤ) για την 14η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή με ανταπόκριση μεσω Αθήνας, αναχώρησε από το νησί της Σαντορίνης γύρω στις 11.15 με 11.30 αλλά λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν στο Αιγαίο, ο πιλότος υποχρεώθηκε να περιμένει στο «Ελ. Βενιζέλος» για μιάμιση με δύο ώρες(!) περίπου μέχρι να κοπάσει προσωρινά, η ένταση των ανέμων.

Λίγο μετά τις 2 δόθηκε το «πράσινο φως» από το μετεωρολογικό δελτίο καιρού της ΕΜΥ ώστε να συνεχίσει η αποστολή το ταξίδι της στη συμπρωτεύουσα, όπου έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατάκοπη και ταλαιπωρημένη στις 15.00 το μεσημέρι μετά απο σχεδόν 4 ωρες!