ΔΙΕΘΝΗ

Ρεζέντε: «Ο Γκράσα ήθελε να μηνύσει το γιο μου»!

Ρεζέντε: «Ο Γκράσα ήθελε να μηνύσει το γιο μου»!

Όλα στη φόρα… στη Βραζιλία μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε προ μηνός με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Μπερνάρντο Ρεζέντε σε συνέντευξή του στην «O Globo» να προβαίνει σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Σύμφωνα με τον Μπερναρντίνιο –λοιπόν- ο νυν πρόεδρος της FIVB, Άρι Γκράσα απείλησε να μηνύσει το γιο του και πασαδόρο της Μόντενα και της σελεσάο, Μπρουνίνιο. Όπως είναι γνωστό, ο Μπρούνο δεν άφησε ασχολίαστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σκάνδαλο με τις οικονομικές παρατυπίες στη Βραζιλιάνικη Συνομοσπονδία Βόλεϊ επί εποχής Γκράσα.

«Σε επαφή που είχαν, ο Μπρούνο δεν μου είπε τίποτε, αλλά στη συνέχεια έμαθα, ο  Γκράσα έστειλε ένα είδος απειλητικού e-mail, λέγοντας ότι θα μπορούσε να τον μηνύσει και πρόσθεσε ότι η δικαιοσύνη είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να τη χρησιμοποιήσει. Ήταν ένα πράγμα που με έθιξε ακόμη περισσότερο. Η διαμάχη δεν είναι μαζί μας, είναι πιθανότατα με τη συνείδησή του. Δεν θέλω να πολεμήσω με κανέναν, αλλά ούτε θα το βάλω στα πόδια αν χρειαστεί να παλέψω, θα το κάνω», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.