Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ροτέϊσον στα δώρα και «πράσινες» ευχές (φωτ.)

Ροτέϊσον στα δώρα και «πράσινες» ευχές (φωτ.)

Με ανταλλαγή δώρων και ευχών, κρατώντας χαμηλά τους τόνους οι «πράσινες» στο περιθώριο του οικογενειακού δείπνου που τους παρέθεσε ο χορηγός της ομάδας, μίλησαν στο Volleyplanet.gr για τις πρώτες εντυπώσεις της σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο.

Εύα Χαντάβα: «Δεν κερδήθηκε τίποτα ακόμα»

Για τον πρώτο γύρο: «Ο πρώτος γύρος ήταν πετυχημένος, είμαστε χαρούμενες με την πρώτη θέση στη Volleyleague και την πρόκριση στην 8άδα του Τσάλεντζ Καπ και μπορούμε να πούμε ότι όλο αυτό… θυμίζει επιστροφή του Παναθηναϊκού στα μεγάλα σαλόνια».

Για το φετινό Παναθηναϊκό: «Είμαστε μια ομάδα με πολλές προσωπικότητες, αλλά είμαστε δεμένες και αυτό φαίνεται. Δεν κερδήθηκε τίποτα ακόμα. Από εκεί και πέρα να ευχαριστήσω το Σύλλογο, το χορηγό μας τον κο Αραγιάννη που έχει βοηθήσει μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια φέτος και όλους όσοι είναι κοντά μας και μας υποστηρίζουν».

Ευχή για το 2022: «Εύχομαι να έχει λιγότερο κορονοϊό, υγεία, χαρά και επιτυχία χωρίς τραυματισμούς».

Παπαφωτίου: «Να συνεχίσουμε με πάθος και δίψα»

Για τον πρώτο γύρο: «Είμαστε ικανοποιημένες, πετύχαμε να είμαστε νικήτριες στα περισσότερα ντέρμπι του πρώτου γύρου και αυτό το κρατάμε αλλά μια που το κρατάμε και μια που τελειώνει. Ξεκινά ο δεύτερος γύρος και έχουμε νέους στόχους μπροστά μας. Τα πάντα κρίνονται στο τέλος. Πολλές ομάδες μπορεί να παρουσιαστούν διαφορετικές. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η διαφορά φέτος είναι ότι υπάρχουν πολλά ντέρμπι, κάτι που ιντριγκάρει τις αθλητριες και τον κόσμο, νομίζω ότι υπάρχει αγωνία».

Για το φετινό Παναθηναϊκό: «Φέτος ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετικούς (σ.σ συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια) αλλά και ρεαλιστικούς στόχους. Επέστρεψα γιατί οι άνθρωποι που με προσέγγισαν με έκαναν να πιστέψω στο πρότζεκτ σε συνδυασμό με τις αθλήτριες αλλά και με το επίπεδο της Volleyleague που έχει ανέβει. Είναι σημαντικό που υπάρχει ασφάλεια αλλά και αυτό κρίνεται με την πορεία. Υπάρχει ένας συνδυασμός και από την πλευρά του χορηγού που έχει παίξει τεράστιο ρόλο και από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού που και αυτή κάνει ό,τι μπορεί και είναι κοντά στην ομάδα, και ο Σωτήρης (σ.σ Πανταλέων) το ίδιο, αλλά και το προπονητικό επιτελείο».

Ευχή για το 2022: «Να είμαστε υγιείς κα να συνεχίσουμε με την ίδιο πάθος και την ίδια δίψα γιατί δεν έχει κριθεί ούτε το 10%»

Ρόγκα: «Χαίρομαι που είμαι κομμάτι της φετινής προσπάθειας»

Για τον πρώτο γύρο: «Αν κάποιος πέρσι τέτοιο καιρό που είχαμε καραντίνα και που δεν είχα ομάδα μου έλεγε πως φέτος θα είσαι στην ομάδα που αγαπάς τον Παναθηναϊκό, πρώτος στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα και με την πρόκριση στους 8 του challenge cup, θα τον έλεγα τρελό.

Για το φετινό Παναθηναϊκό: Χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας και αυτής της συνολικής προσπάθειας που γίνεται φέτος! Η πρόκριση συνοδεύτηκε με ένα εορταστικό δείπνο με όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, διοίκηση αλλά και τον χορηγό μας, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλα όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα όλη αυτή την περίοδο»!

Ευχή για το 2022: «Εύχομαι αγάπη, υγεία σε όλο τον κόσμο και στην ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της»!

Η Ναταλία Μεταξά ευχαριστεί τη Μάρετ Γκρόθες για το δώρο

Μάρετ Γκρόθες: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό»

Για τον πρώτο γύρο: «Το πρώτο μέρος της σεζόν ολοκληρώθηκε. Κάναμε καλή δουλειά αλλά τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα. Πρέπει να προχωρήσουμε πιο δυνατά».

Για την επιλογή της να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενη με την επιλογή μου να έρθω στον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ τον κόουτς, τον κ. Αραγιάννη που βοήθησε σε αυτό και όλη τη διοίκηση του Ομίλου. Από την πρώτη μέρα με αγκάλιασαν. Για να κατακτήσεις τίτλους και να πας στο επόμενο επίπεδο χρειάζεται επαγγελματισμός σε όλα και αυτό θεωρώ εκπέμπεται».

Ευχή για το 2022: «Να κερδίσουμε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό».

Πένυ Καραγκούνη: «Η ομάδα βγάζει αξιοπιστία και οργάνωση»

Για τον πρώτο γύρο: «Για μένα δεν έχει κριθεί τίποτα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής το πόσο προσπαθούμε φαίνεται στο γήπεδο από τα αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός αξίζει να ζήσει τις στιγμές που τον έχουν φέρει ψηλά».

Για την επιλογή της να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Ο λόγος που τον επέλεξα ήταν γιατί η αντιμετώπιση από την αρχή της διοίκησης ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ σωστή απέναντί μου. Η ομάδα πλέον βγάζει μεγαλύτερη αξιοπιστία από το παρελθόν και οργάνωση».

Ευχή για το 2022: «Να υγιείς, να μην έχουμε θέματα με κορονοϊό και να μπορέσουμε να είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο 14 αθλήτριες».

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός βασιλιάς των τίτλων»

Για τον πρώτο γύρο: «Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει ένα πολύ δύσκολο έργο φέτος απέναντι σε ομάδες που έχουν κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, όταν ο σύλλογος δεν διεκδικούσε τίτλους. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε το χρόνο μας για να βγει η ομαδικότητα και η συνοχή. Αυτή τη στιγμή φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που μπορεί εύκολα ή δύσκολα να φέρει τις νίκες».

Για το φετινό Παναθηναϊκό: «Μπήκαν πολλά λιθαράκια από ανθρώπους που αγαπάνε το σύλλογο και τον στηρίζουν και από τη διοίκηση μέχρι τις αθλήτριες έχει δημιουργηθεί ένα υλικό που είναι μεστό και μπορεί η μια να συμπληρώσει την άλλη και στην κακή μέρα της μιας, η άλλη να τη συμπληρώσει. Μας στηρίζουν και μας πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να φέρει τίτλους και πιστεύω ότι ο ΠΑΟ βρίσκεται σε αυτή την τροχιά».

Ευχή για το 2022: «Να είμαστε υγιείς μακριά αρρώστιες και ασθένειες, να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός βασιλιάς στους τίτλους».