Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρουμελιωτάκης : «Θέλαμε μεγαλύτερη διάρκεια στα παιχνίδια μας»

Ρουμελιωτάκης : «Θέλαμε μεγαλύτερη διάρκεια στα παιχνίδια μας»

Τις πολλές διακοπές που έβγαλε εκτός ρυθμού την ομάδα επεσήμανε ως βασικό πρόβλημα του ΟΦΗ την φετινή σεζόν ο Γιάννη Ρουμελιωτάκης που δήλωσε πως όλοι παίζουν για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Παιχνίδια που θα είναι κριτήριο παραμονής των αθλητών για τη νέα σεζόν χαρακτήρισε τα play-0ut ο πρόεδρος των Κρητικών Γιάννης Δάνδαλης.

Ο Γιάννη Ρουμελιωτάκης μετά τον αγώνα δήλωσε: «Στοχεύουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ με τις υπάρχουσες συνθήκες. Είναι δύσκολο για εμάς τους αθλητές με το σταμάτα, ξεκίνα. Από εκεί και πέρα δεν δικαιολογούμε τους εαυτούς μας, παίζουμε και το ευχαριστιόμαστε. Αυτό θέλουμε και να παίρνουμε ό,τι καλύτερο.

Ήμασταν εκτός ρυθμού σήμερα, η Βέροια έπαιξε πολύ συγκεντρωμένα και είχε μελετήσει καλά το ματς. Ανακάμψαμε κάποια στιγμή, αλλά ήθελε κάτι παραπάνω για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε περισσότερο διάρκεια φέτος στα παιχνίδια για να πάρουμε καλύτερη βαθμολογία».

Δάνδαλης : «Κριτήριο παραμονής για παίκτες τα Play-out»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης είπε: «Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Μας χτύπησε και ο κορονοϊός όπως όλες τις ομάδες και είχαμε απουσίες και τραυματισμούς. Σήμερα έλειπε ο Ντράγκο ο κεντρικός. Βλέπουμε κάθε παιχνίδια ξεχωριστά και θέλουμε να βελτιωθεί με κάποια νίκη η ψυχολογία των παιδιών.

Τα παιχνίδια αυτά που πρέπει να γίνουν είναι για εμάς σημαντικά για τους αθλητές και να δείξουν ποιοι μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν στον Ο.Φ.Η. του χρόνου. Είναι σημαντικό να οργανωθούμε ακόμα περισσότερο και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο του χρόνου».