CHALLENGE CUP

Σαλούστρου: «Τακτική… καρδιάς»

Σαλούστρου: «Τακτική… καρδιάς»

Την οδηγία του Ζόραν Κόβασιτς να παίξουν με καρδιά και ψυχή ακολούθησαν οι Ναξιώτισσες και πανηγύρισαν την ιστορική πρόκριση, όπως αποκάλυψε στο Volleyplanet η Άννα Σαλούστρου!

«Ξέραμε ότι ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας του αποτελέσματος στο Μινσκ, ωστόσο παίζαμε σπίτι μας μπροστά στον κόσμο μας και δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα», ήταν τα πρώτα λόγια της άσου του Πανναξιακού για να αποκαλύψει στη συνέχεια το… μυστικό της τεράστιας αυτής επιτυχίας για την ομάδα των Κυκλάδων:«Ο προπονητής μας, μας είπε ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει σημασία η τακτική αλλά η καρδιά και το πάθος! Αποδείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο που έδωσε ισχυρό παρών. Μας ζητήθηκε να γράψουμε ιστορία και ανταποκριθήκαμε στη πρόκληση…».

Τέλος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης η Σαλούστρου ενημέρωσε και όλους τους φίλους της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Πριν λίγα λεπτά στο γήπεδο αυτοί έγινε κατάθεση ψυχής και νίκησε Η ΟΜΑΔΑ και ο ΚΟΣΜΟΣ της!!! Και το όνειρο συνεχίζεται…!Forza για την επόμενη φάση λοιπόν».