Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε!

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε!

Mε μία συγκινητική ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε στη γλώσσα του τον Γερμανοκουβανό σταρ, Σαλβαντόρ Χιντάλγκο για την πολύτιμη προσφορά του στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στα “ερυθρόλευκα” οδηγώντας τον πειραϊκό σύλλογο, μεταξύ άλλων διακρίσεων, σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο (Cev Cup 2023), δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2023, 2024) και ένα Κύπελλο (2024).

Ο εκκεντρικός ακραίος ωστόσο, που τη νέα σεζόν επιστέφει στην Τουρκία για λογαριασμό της Spor Toto Spor KulübüTurkey, πέρα από την αγωνιστική του ποιότητα, θα μείνει για πάντα στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού για την κατάθεση ψυχής του, αλλά και την αλληλεπίδρασή του με την κερκίδα.

Αναλυτικά το “ευχαριστώ” του Ολυμπιακού ΣΦΠ

Στις 8/8 του 2022, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο Ολίβα μετακόμισε και επίσημα στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, με μία υπόσχεση: «Θα παλέψω για τον σύλλογο μας σαν πολεμιστής, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα». Και τήρησε τον λόγο του!

Σε δύο -υπέροχες- σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου, ο Κουβανός, με γερμανική υπηκοότητα, ακραίος κατάφερε και κέρδισε τέσσερις τίτλους και συγκεκριμένα, έναν ευρωπαϊκό, το Challenge Cup του 2023, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2023, 2024) και ένα Κύπελλο (2024), καταθέτοντας και την ψυχή του στο τάραφλεξ.

Το σημαντικότερο, όμως, «κέρδισε» τον «ερυθρόλευκο» κόσμο και γενικότερα, τον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ, χάρη στον επαγγελματισμό, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό του.

Ο Ιντάλγκο αγάπησε τον Ολυμπιακό, «δέθηκε» μαζί του, λάτρεψε την Ελλάδα και τον Πειραιά! Το ίδιο και η όμορφη οικογένειά του. Ωστόσο, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού σε έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες μας…

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου!