ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σαραντέας: «Στοχός μας η άνοδος στην Α2»

Σαραντέας: «Στοχός μας η άνοδος στην Α2»

Την ικανοποίηση του για τη νίκη σε ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Αργυρούπολη με 3-0, που  έφερε την ‘Αρτεμις μόνη πρώτη στην κορυφή της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Ο προπονητής της ομάδας του Κορυδαλλού, Γιώργος Σαραντέας, σχολίασε για το ματς και το βαθμολογικό άλμα της ομάδας του στο Volleyplanet.gr: «Το παιχνίδι με τον ΑΟΝΑ κρίθηκε από την τακτική που κρατήσαμε πάνω στις αντίπαλες παίκτριες, πήγαμε καλά από το κέντρο ενώ βρήκαμε λύσεις από τον πάγκο.

Είναι πολύ θετικό που έχουμε πάρει τα ντέρμπι στην έδρα μας με Θρίαμβο, Απολλώνιο, Αργυρούπολη με τρίποντα. Φέτος έχουμε πολλές λύσεις από τον πάγκο, οι αθλήτριες μου είναι πολύ καλά γυμνασμένεςκαι μπαίνουν με πάθος στα ματς για να βοηθήσουν.

Εκτός από τις έμπειρες Μουτζουρίδου-Δηλαβέρη οι υπόλοιπες κοπέλες είναι από 14-20 χρονών. Θεωρώ ακόμα ότι είμαστε σε φάση προσαρμογής και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται η απόδοση μας και θα δένουμε περισσότερο ως ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε καλές πιθανότητες να είμαστε στην τελική τετράδα των πλέι οφ και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α2.»