Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε δυο δόσεις η 2η αγωνιστική

Σε δυο δόσεις η 2η αγωνιστική

16.00, ΟΠ Ρεθύμνου – ΠΑΟ (Καρπουζάς-Αγγελίδης, Κοκοτσάκης)

Την αυλαία της 2ης στροφής του πρωταθλήματος ανοίγει η αναμέτρηση ΟΠΕΡ-Παναθηναϊκός. Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί την πρώτη αγωνιστική ενώ προβλήματα δεν υπάρχουν.
Ο κόουτς του ΟΠΕΡ, Θανάσης Ντζαφέρης ανέφερε: «Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στην πρεμιέρα με τον Αίαντα. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που διεκδικεί τους τίτλους, την σεβόμαστε, αλλά δεν την φοβόμαστε» ενώ ο Γιώργος Ρούσης σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη είπε: «Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, τον πρώτο αγώνα μακριά από το γήπεδό μας, για τη φετινή χρονιά. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και η βελτίωση σε όλους τους τομείς. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

18.00, ΑΠΣ Αίας – Ολυμπιακός (Δημητρίου-Μπέλλος, Βανδώρος)

Ακόμα μια εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό που φιλοξενείται στο κλειστό του Ευόσμου από το νεοφώτιστο Αίαντα.
Ντεμπούτο με τις γηπεδούχες θα κάνει η Σλοβένα διαγώνια Έρικα Φαμπιάν με τον τεχνικό του Αίαντα, Ηλία Ζωλασταθιάδη να σχολιάζει ξεκινώντας με μοναδική… ατάκα: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο όποιος το κερδίσει κατά 95% θα πάρει τον τίτλο… Εγώ αυτό που θέλω από την ομάδα μου είναι να παίξει καλύτερα απ’ ότι στην πρεμιέρα και κυρίως να μπούμε στην διαδικασία να διεκδικούμε πράγματα μέσα στο γήπεδο».
Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε: «Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου και σίγουρα σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Από την εικόνα που έχουμε δείξει τόσο στα φιλικά της προετοιμασίας όσο και στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, είμαι ικανοποιημένος για το ξεκίνημα της χρονιάς. Ελπίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνουμε και ένα βήμα πιο μπροστά ως ομάδα».

19.00, ΑΟ Θήρας – Φιλαθλητικός (Μεταξά-Χαμπιλού, Τσιντομηνάς)

Το αγωνιστικό μενού του Σαββάτου ολοκληρώνεται στη Σαντορίνη, εκεί όπου ο  ΑΟ Θήρας  θέλει να σπάσει το… ρόδι απέναντι στο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.
«Θεωρώ ότι ξεπεράσαμε το σοκ της ήττας της πρεμιέρας στην έδρα του Άρη. Σεβόμαστε την ομάδα του Φιλαθλητικού που δεν έχει να χάσει κάτι από τέτοια παιχνίδια αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση», τόνισε ο Απόστολος Οικονόμου ενώ ο τεχνικός του Φιλαθλητικού, Λάμπρος Πράππας που δεν θα έχει στη διάθεση του την Αθανασία Φακοπουλίδου, σημείωσε: «Για μας είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς καθώς μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αντιμετωπίζουμε την φιλόδοξη Θήρα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι στην πρεμιέρα και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/10/2015
Ρεθύμνου, 16.00, ΟΠ Ρεθύμνου – ΠΑΟ (Καρπουζάς-Αγγελίδης, Κοκοτσάκης)
Ευόσμου, 18.00, ΑΠΣ Αίας – Ολυμπιακός (Δημητρίου-Μπέλλος, Βανδώρος)
Θήρας, 19.00, ΑΟ Θήρας – Φιλαθλητικός (Μεταξά-Χαμπιλού, Τσιντομηνάς)
Κυριακή 25/10/2015
Μαρκoπούλου, 17.00 (ΕΡΤ2), ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΕΚ (Φραγκάκης-Ζώης, Ράπτης)
Ηλιούπολης, 17.30, ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΣ Άρης (Κυριοπούλου-Βελώνης, Πολίτης)
‘Π. Σαλπέας’, 18.30, ΑΟΦ Πορφύρας – Πανναξιακός (Τσίτσικας-Προκοπίου, Τριανταφύλλου)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και η βαθμολογία: ΕΔΩ

Το αφιέρωμα για το φετινό πρωτάθλημα: ΕΔΩ