ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

«Σφραγίζει» πρόκριση στον Πειραιά ο Ολυμπιακός

«Σφραγίζει» πρόκριση στον Πειραιά ο Ολυμπιακός

Να «σφραγίσει»  την πρόκρισή του στον Β προκριματικό γύρο του Champions League θέλει το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη (19:00 COSMOTESPORT 7HD) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τους Βόσνιους της Μλάντοστ Μπρτσκο στον επαναληπτικό του νικηφόρου 3-0 του πρώτου αγώνα.

Μετά το 3-0 στη Βοσνία ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μλάντοστ Μπρτσκο προκειμένου να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του και να δώσει συνέχεια στο Ευρωπαϊκό του ταξίδι. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Καζάζη θέλουν να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν να και διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Ουσιαστικά προβλήματα και απουσίες για τον Έλληνα τεχνικό δεν υπάρχουν και αμφώτεροι στην ομάδα δηλώνουν έτοιμοι για τον αγώνα που θα είναι και ένα καλό τεστ εν όψει τις επίσημης έναρξης της Volleyleague την Παρασκευή.

Ο Λετονός διαγώνιος των Πειραιωτών, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, αναφερόμενος στον επαναληπτικό κόντρα στην Μλάντοστ Μπρτσκο δήλωσε στο olympiacossfp.gr «Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μλάντοστ, πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να πραγματοποιήσουμε ανάλογη και καλύτερη εμφάνιση από αυτή στη Βοσνία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο μας να πιστέψει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά το πρώτο ματς. Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στον κόσμο μας και ανυπομονούμε να νιώσουμε ξανά μετά από τόσο καιρό, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού».

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται απο τους : Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη.