CHALLENGE CUP

Σφραγίζει πρόκριση στο Ισραήλ

Σφραγίζει πρόκριση στο Ισραήλ

Να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκρισή του στην φάση των «16» του Challenge Cup θέλει το απόγευμα της Πέμπτης (19:00) στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός ο οποίος φιλοξενείται από την Χαποέλ Κφαρ Σαμπά στον επαναληπτικό αγώνα του νικηφόρου 3-0 του Πειραιά.

Να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές του Ευρωπαϊκές εμφανίσεις θέλει στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Χαποέλ Κφαρ Σαμπά.

Το 3-0 του Ρέντη δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που ουσιαστικά ψάχνουν δύο σετ για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την πρόκρισή τους προς τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εκτός τις εδώ και καιρό απούσας Κατερίνας Γιώτας, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, κρατά χαμηλούς τόνους και ζήτησε από τις αθλήτριές του να παρουσιαστούν συγκεντρωμένες καθώς οι Ισραηλινές αναμένεται να παρουσιαστούν καλύτερες στην έδρα τους.

Ο Μπράνκο  Κοβάτσεβιτς, σχολιάζοντας για τον επαναληπτικό κόντρα στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά τόνισε χαρκτηριστικά «Είμαστε κοντά στην επόμενη φάση αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην έδρα της Χάποελ. Το πρώτο παιχνίδι, στο Ρέντη, ήταν το καλύητερο μας στη φετινή σεζόν και θα πρέπει να επεναλάβουμε αυτή την εμφάνιση ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η Χάποελ σίγουρα θα είναι καλύτερη στο γήπεδο της. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, όσο δείχνει το εύκολο 3-0 του πρώτου αγώνα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Από την πλευρά της η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε: «Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με το 3-0 που έχουμε από το παιχνίδι στο Ρέντη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και με συγκέντρωση από την αρχή του αγώνα, θέλουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας και να βρεθούμε στις «16» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».