Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συγγνώμη ΑΟ Θήρας σε Πανναξιακό

Συγγνώμη ΑΟ Θήρας σε Πανναξιακό

Ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά ελάχιστων νεαρών φιλάθλων της, αλλά και για την οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία υπέστη η αποστολή του Πανναξιακού εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας…

Η ομάδα της Σαντορίνης στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει πως με παρέμβαση της Διοίκησης και του Αντιπροέδρου της κου. Σπυριδάκη αποσοβήθηκε η ένταση και οι απρεπείς συμπεριφορές επικαλούμενη παράλληλα σχετικές εκθέσεις του αρχιδιαιτητή, Στέφανου Βασιλειάδη, του παρατηρητή του αγώνα, αλλά και του Αστυνομικού υπευθύνου του αγώνα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

«Σε απάντηση των όσο ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ωθούν την διοίκηση του Συλλόγου μας να προβεί σε ορισμένες διευκρινήσεις αν και γενικά δεν αρμόζει στην φιλοσοφία μας.

Η Σαντορίνη γενικότερα είναι από την φύση και την ιδιότητα της ένας φιλόξενος προορισμός, όπως άλλωστε παραδέχονται οι χιλιάδες τουριστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Ειδικότερα ο ΑΟ Θήρας έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια τη φιλοξενία αυτή και μέσω του αθλητισμού.

Θυμίζουμε τις απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις του Super Cup ανδρών το 2010 και το Final Four γυναικών το 2012.

Τα τελευταία γεγονότα μας οδηγούν στην ανάγκη και την υποχρέωση πρώτον, να επωμιστούμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για την απρεπή συμπεριφορά κάποιων (3-4) νεαρών φίλων της ομάδας και δεύτερον να ζητήσουμε συγνώμη, για τη τυχόν ταλαιπωρία της Νάξου.

Βέβαια ως διοίκηση φροντίσαμε σε συνεργασία με το Λιμενικό και την Αστυνομία για την ασφαλή μετάβαση της Νάξου (συνοδεία από τον ίδιο τον Κο Λιμενάρχη) αλλά και την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα στη Σαντορίνη.

Πριν την έναρξη του αγώνα δε, όπως άλλωστε επιβεβαιώνει ο παρατηρητής, οι όποιες απρεπής συμπεριφορές (συνθήματα-πανό) αποσοβήθηκαν με την έγκαιρη παρέμβαση της Διοίκησης και του Αντιπροέδρου Κου Σπυριδάκη.

Το αληθές των παραπάνω γεγονότων επιβεβαιώνεται και από τις εκθέσεις του αστυνομικού υπευθύνου αγώνος όπως και με επίσημη τοποθέτηση του αρχιδιαιτητή Κου Βασιλειάδη Στέφανου.

Ο παρατηρητής επίσης επιβεβαιώνει ότι ουδέποτε υπήρξαν επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα (αναληθή αναφορά σε ιστοσελίδα).

Απορίες όμως μας προξενεί η στοχευμένη ανάδειξη του θέματος αυτού για τον Α.Ο.Θήρας (ειδικότερα από ορισμένες ιστοσελίδες) ενώ παρόμοιες συμπεριφορές φιλάθλων, ίσως και χειρότερες, αντιμετωπίζουμε και αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες σε κάποια γήπεδα.

Θεωρούμε ότι πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην εξάλειψη αυτών των φαινομένων και όχι να πυροδοτούν με ανακριβή δημοσιεύματα τις σχέσεις των ομάδων μεταξύ τους για χάρη της δημοσιότητας- επισκεψιμότητας (Ποτέ στο γήπεδο μας δεν έχει προπηλακιστεί παράγοντας ή αθλήτρια φιλοξενούμενης ομάδας).

Κλείνοντας θα θέλαμε να προτάξουμε την ειλικρινή διάθεση της ομάδος μας να συνεργαστεί με τις υπόλοιπες ομάδες για την επίλυση των προβλημάτων αυτών».

Εκ του Δ.Σ. του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ