ΑΓΩΝΕΣ

Συνεχίζουν οι Μακεδόνες Αξιού

Συνεχίζουν οι Μακεδόνες Αξιού

Ανάλυσε το

Οι Μακεδόνες Αξιού πέρασαν νικηφόρα από το Κιλκίς και με το 3-0 (25-20, 25-17, 25-14) επί του Αίαντα εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η εξαιρετική πορεία του Αίαντα Κιλκίς στο Κύπελλο Ελλάδος ολοκληρώθηκε απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού που φρόντισαν να παρουσιαστούν όπως πρέπει και να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στις γηπεδούχες.

Ο κόσμος ήθελε να δει μια ακόμη νίκη του Αίαντα Κιλκίς όμως οι αθλήτριες του Μανώλη Σκουλικάρη με το 3-0 έκλεισαν ραντεβού για την Παρασκευή στην ΕΟΠΕ προκειμένου να μάθουν τον αντίπαλό τους στην προημιτελική φάση.

Τάδε έφη…

Σάκης Αλατζόγλου (Προπονητής Αίαντα Κιλκίς) : «Για μας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία τη χαρήκαμε και την απολαύσαμε. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να χάσαμε τον αγώνα, αλλά κερδίσαμε πολλά περισσότερα. Εμείς παίξαμε αυτό που μπορούσαμε κι ο κόσμος είδε βόλεϊ επιπέδου και το χάρηκε, όπως χαρήκαμε κι εμείς αυτό το ταξίδι».

Μανώλης Σκουλικάρης (Προπονητής Μακεδόνων Αξιού) : «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με αρκετή ένταση και πίεση από την αντίπαλη ομάδα, αλλά όταν βρήκαμε το ρυθμό μας κερδίσαμε εύκολα. Ήταν ένα καλό τεστ και τώρα περιμένουμε την κλήρωση της Παρασκευής».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 20-25, 17-25, 14-25
Αίας Κιλκίς (Αλατζόγλου): Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Παρασκευαΐδου, Κυριακίδου, Νικολαΐδου, Λάγιου, Βλάχου-λ / Καντίδου, Κοτίδου.
Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Τοάζι, Σαγκάρντια, Δραγουμάνου, Καραφουλλίδου, Πολυνοπούλου, Στεφανίδου., Μυρίδου -λ/ Τσαγκαράκη-λ, Σπανού, Παπαδοπούλου, Ευθυμιάδου