Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεργασία με Βίκος Cola ο Ολυμπιακός

Συνεργασία με Βίκος Cola ο Ολυμπιακός

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Βίκος Cola ανακοίνωσε το ΤΑΑ Ολυμπιακός προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη πολύτιμο χορηγό στην ομάδα και την προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.

Ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την BIKΟΣ COLA, την μόνη Ελληνική Cola με φυσικό μεταλλικό νερό.

H Βίκος Α.Ε., είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Το 2014, και ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος». Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις λανσάρει ακόμα τρία νέα προϊόντα με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Σε γεύσεις cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα. Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα μόνα αναψυκτικά με φυσικό μεταλλικό νερό.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα.