DARK ROOM

ΣΟΚ με Κάλβο! Βιασμός και αυνανισμός (vid);

ΣΟΚ με Κάλβο! Βιασμός και αυνανισμός (vid);

Λίγες ώρες πριν την παρουσία των 6 κατηγορούμενων διεθνών Κουβανών για βιασμό ενώπιον της φινλανδικής δικαιοσύνης, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι σύμφωνα με ψιθύρους ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κάλβο αυνανίστηκε  μπροστά σε 9χρονο κοριτσάκι στο ξενοδοχείο Ilves και μάλιστα έχει αναρτηθεί και video του Κουβανού. Γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά αν πρόκειται για δύο ξεχωριστές υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων.

Στο video μάλιστα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ο Ρικάρντο Κάλβο εμφανίζεται σε ένα δωμάτιο μόνος του να αυνανίζεται μπροστά , χωρίς παρουσία άλλου ατόμου.

Μάλιστα στο video που αναρτήθηκε προ 4 ημερών στο διαδίκτυο υπάρχει τίτλος “ο Ρικάρντο Κάλβο Μανθάνο αυνανίζετα μπροστά σε 9χρονο κορίτσι, τι ντροπή για τον ίδιο και την οικογένειά του”.

18_-Logo.png1_-640x431

Το Volleyplanet,  εν αναμονή της επικείμενης δικαστικής απόφασης παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις για το σεξουαλικό σκάνδαλο των διεθνών της Κούβας χωρίς να ενστερνίζεται τίποτα από τα παραπάνω που αναφέρονται στις ξένες πηγές από το διαδίκτυο,  σας μεταφέρει με πάσα επιφύλαξη το ρεπορτάζ και όταν υπάρχουν νεότερα θα σας ενημερώσει έγκυρα και υπεύθυνα όπως πάντα.

Εδώ είναι το επίμαχο video του Vimeo το οποίο δημοσιεύεται στην φινλανδική ιστοσελίδα και είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 

Πηγή: http://mvlehti.net