ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σοκ! Ξυλοδαρμός ρέφερι σε αγώνα Παγκορασίδων Γ’

Σοκ! Ξυλοδαρμός ρέφερι σε αγώνα Παγκορασίδων Γ’

Υπάρχει και πιο χαμηλά… Είχαμε γράψει για ύβρεις στο Πανελλήνιο Εφήβων, είχαμε γράψει για τσαμπουκά σε πρόεδρο ομάδας και ποδοσφαιροποίηση του αθλήματος σε αγώνα κορασίδων, ήρθε και το… ξύλο σε αγώνα παγκορασίδων Γ’ για να επιβεβαιώσει τον κατήφορο!

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Γ’ της ΕΣΠΕΔΑ μεταξύ του Πορφύρα και του Μίλωνα (1-3 νίκη για τους φιλοξενούμενους), ο νεαρός διαιτητής της αναμέτρησης, Νίκος Παπαχατζής δέχθηκε προπηλακισμό στο φινάλε του αγώνα από αδερφό αθλήτριας του Πορφύρα! Ο άτυχος ρέφερι βρέθηκε στο έδαφος ενώ όταν σηκώθηκε ήρθε ο πατέρας της αθλήτριας και τον γρονθοκόπησε!

Όλα αυτά επειδή σύμφωνα με τους δυο άνδρες ο διαιτητής δεν σφύριζε την πιαστή μπάλα στην αντίπαλη ομάδα.

Ένα καρούμπαλο στο κεφάλι και μια μελανιά στο πρόσωπο του διαιτητή ήταν τα σημάδια που άφησαν οι δυο “νταήδες” της κερκίδας και δεν ήταν οπαδοί κάποιας ομάδας… αλλά πατέρας και γιος μιας οικογένειας!!! ΘΛΙΒΕΡΟ!

Ευτυχώς ο ρέφερι δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο ενώ ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο γήπεδο για την σχετική καταγγελία.

Μέσα σε αυτό το χάος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικήσεις των ομάδων γνωστές για το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι, το οποίο πρεσβεύουν βρίσκονται στο πλευρό του άτυχου διαιτητή, αποδοκιμάζοντας την μεμονομένη ενέργεια των δυο ανδρών.

Ωστόσο, η εικόνα της αθλήτριας να κλαίει… βλέποντας τους δικούς της ανθρώπους να επιδίδονται σε αντιαθλητικές και απαράδεκτες ενέργειες δύσκολα θα σβήσει από όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.