Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στα «ερυθρόλευκα» και οι Α. Δαλακούρας, Η. Παπαδόπουλος

Στα «ερυθρόλευκα» και οι Α. Δαλακούρας, Η. Παπαδόπουλος

Δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, αφού μετά τις πρόσφατες ανανεώσεις και την απόκτηση του Νίκου Ζουπάνη για 3 χρόνια, οι ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν και την έναρξη συνεργασίας τους με τους Ανέστη Δαλακούρα και Ηρακλή Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανέστη Δαλακούρα. Ο Έλληνας ακραίος (ημ. γέννησης 18/6/1993) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηρακλή Παπαδόπουλο . Ο Έλληνας διαγώνιος (ημ. γέννησης 2/9/1992) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο Ηρακλής Παπαδόπουλος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι μια ομάδα υψηλών απαιτήσεων με υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους πετύχουμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο».