Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στα «πράσινα» για 3η σεζόν ο Φράγκος

Στα «πράσινα» για 3η σεζόν ο Φράγκος

Mε το “τριφύλλι στο στήθος” θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Ανδρέας Φράγκος που ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν 2024-2025.

O 35χρονος δίμετρος άσος, που τις δύο προηγούμενες σεζόν, πέρα από την ηγετική του φυσιογνωμία, ήταν ένα πραγματικό “εργαλείο” στον αγωνιστικό χώρο για τους πράισνους και με την πολύτιμη εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα “όπλα” της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Τα «πράσινα» θα φοράει για ακόμα μια χρονιά ο Ανδρέας Φράγκος και θα αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ο 35χρονος ακραίος θα συνεχίσει να τιμά την πράσινη φανέλα την οποία φόρεσε για πρώτη φορά στις 2 Ιουνίου 2022 και δεν την έχει βγάλει έκτοτε.

Με το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Σούπερ Καπ και δύο Λιγκ Καπ. Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ανδρέας Φράγκος επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό για μια ακόμα χρονιά.

Εύχομαι να είναι μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που πάντα είναι υψηλοί».