A2

Σταθερή αξία για «Santa» η Τικταπανίδου

Σταθερή αξία για «Santa» η Τικταπανίδου

Για 6η σεζόν η Μαρία Τικταπανίδου θα ενισχύσει την ομάδα της ΑΕ Αγίας Παρασκευής στην προσπάθεια που ξεκινάει στις 31 Αυγούστου το νεοφώτιστο σωματείο για διάκριση στην φετινή Α2 Γυναικών.

tiktapanidou_2

Το πνεύμα του “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει” δεν αλλάζει στη φιλοσοφία του τεχνικού της “Σάντα”, Σωτήρη Αμαριανάκη, ο οποίος μετά τις πολύπειρες Καλαϊτζίεβα, Δρούγκα ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του και με μία ακόμη αθλήτρια, που είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του φετινού τίτλου, την έμπειρη Λαρισαία λίμπερο (1.72μ). Για αυτή τη νευραλγική θέση εξαλλου αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Ν.Φ και η Φωτεινή Πόγκα, που επιστρέφει σε… γνώριμα λημέρια.

tiktapanidou_maria

“Σκοπός μας να είναι δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για την επίτευξη των στόχων μας. Πρώτα θέλουμε να είμαστε εμείς ικανοποιημένες απο τους εαυτούς μας και έπειτα, ό,τι κι αν έρθει θα είναι θετικό για μας. Σε αυτό νομίζω πως πέρα από τις νέες κοπέλες που ήρθαν στην ομάδα, θα βοηθήσει ασφαλώς και το “δέσιμο” που έχουμε μεταξύ μας και δεν εννοώ μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο…” δήλωσε στο Volleyplanet η 30χρονη λίμπερο και πρώην άσος των ΕΑ Λάρισας, Γλυκών Νερών και ΑΕΚ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...