A2

Tρεις «παλιές» και Σύλλα στη «SANTA» (φωτό)

Tρεις «παλιές» και Σύλλα στη «SANTA» (φωτό)

Στις “δοκιμασμένες” και επιτυχημένες επιλογές Καλαϊτζίεβα, Δρούγκα και Πισιριτζή προστέθηκε εδώ και λίγες ώρες, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Volleyplanet, η έμπειρη πασαδόρος, Μιρέλα Σύλλα, στην προσπάθεια της Αγίας Παρασκευής να φτάσει σε μία ακόμη άνοδο.

pisiritzi_kalaidjieva_drougka_agia paraskevi

Αν και νεοφώτιστη στην Α2 η ομάδα του Σωτήρη Αμαριανάκη φαίνεται πως μετά την κατάκτηση του τίτλου της Β’  Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΑΑ έχει ανέβασει πλέον για τα καλά τον πήχη των φιλοδοξιών της και εκπέμπει το μήνυμα πως “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”.

agia_paraskevi_kalaidjieva_drougka_pisiritzi

Με στόχο λοιπόν ό,τι καλύτερο την πρσοεχή σεζόν η Αγία Παρασκευή ανανέωσε τη συνεργασία της με τις έμπειρες Σοφία Δρούγκα, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, κράτησε επίσης τη νεαρή πασαδόρο, Αγγελική Πισιριτζή, που πέρυσι λόγω της ατυχίας του τραυματισμού της, έπαιξε ελάχιστα παιχνίδια και ανέβασε στη “SANTA” από τον Μεσαρά της Κρήτης, την 28χρονη πασαδόρο Μιρέλλα Σύλλα.

sylla_mirella2

Ωστόσο αυτό ίσως που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση ακόμη και από την έμπειρη παλιά πασαδόρο του Ιωνικού Ν.Φ, είναι το γεγονός ότι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Καλαϊτζίεβα, μένει για δεύτερη σεζόν στην ίδια ομάδα για πρώτη φορά από το 2011, όταν αγωνίστηκε για δύο χρονιές στην ΑΕΚ. Έκτότε ακολούθησε μία χρονιά το 2011-2012 στην Φιλία Ηλιούπολης, τη σεζόν 2012-2013 στην Ένωση Βύρωνα και η Παλλήνη το 2013-2014 για να μεταπηδήσει την επόμενη σεζόν στην Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής, όπου μένει και φέτος. Τι οδήγησε όμως την πολύπειρη ακραία σε αυτή της την απόφαση;

kalaidjieva_marina_drougka

“Το γεγονός ότι είχα πολλά χρόνια να μείνω για περισσότερο από δύο χρόνια σε μία ομάδα, δεν έχει να κάνει ούτε με την άνοδο, ούτε με το τι πέτυχα σε κάθε ομάδα. Προσωπικά τον πρώτο λόγο παίζουν οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα και εδώ στην Αγία Παρασκευή είναι γεγονός πως είναι ιδανικές και είμαι πολύ ικανοποιημένη που παραμένω στην “SANTA”.

santa_amarianakis_agia_paraskevi_kalaidjieva_pisiritzi

Τώρα όσον αφορά τους φετινούς μας στόχους, όλα εξαρτώνται από την ομάδα, τον Σωτήρη (Αμαριανάκη) και τον πρόεδρο. Γενικά πάντως η φιλοσοφία που υπάρχει είναι ότι κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν θα δώσουμε και φέτος  τον καλύτερό μας εαυτό και αν φτάσουμε την ομάδα στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, αυτό σίγουρα θα είναι ό,τι καλύτερο για την Αγία Παρασκευή” δήλωσε στο Volleyplanet η 36χρονη άσος.

Φωτό: Constantinos Diamantis

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...