CHALLENGE CUP

Στη Γαλλία κόντρα σε όλα

Στη Γαλλία κόντρα σε όλα

Δύο σετ μακριά από την πρόκριση προς τους 8 του Τσάλεντζ Καπ βρίσκεται ο Πανναξιακός ο οποίος δοκιμάζεται στην Γαλλία από την Λε Κανέ (21:00) στον επαναληπτικό αγώνα του 3-0 της Νάξου…

Μπορεί οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα να έφεραν την παραίτηση του Ζόραν Κόβαζιτς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο ακόμη και έτσι ο Πανναξιακός είναι έτοιμος να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αν και προπονητικά ακέφαλη και με υπηρεσιακή προπονήτρια –παίκτρια την Σια Τοτσίδου η ομάδα δηλώνει αποφασισμένη να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην 8άδα του θεσμού και να παρατείνει την περιπλάνησή της στην Ευρώπη.

Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ οι αθλήτριες του Πανναξιακού αφού οι Γαλλίδες έχοντας ενισχυθεί πιστεύουν στην ανατροπή και το χρυσό σετ. Την ίδια ώρα εκτός από τον προπονητικό πρόβλημα οι νησιώτισσες καλούνται να ξεπεράσουν και την απώλεια της Διώτη που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Γαλλία και αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα.

Άπαντες όμως πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και στοχεύουν στα δύο σετ που θα τους επιτρέψουν να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης γράφοντας ιστορία.

Σε περίπτωση που ο Πανναξιακός σε περίπτωση που φθάσει στην 8άδα θα αντιμετωπίσει την Ρωσική Ουραλότσκα που είναι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και κόντρα στον Παναθηναϊκού του Τάκη Φλώρου.