ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στη Ρουμανία σφραγίζει πρόκριση

Στη Ρουμανία σφραγίζει πρόκριση

Με την ψυχολογία και το πλεονέκτημα του 3-0 από το πρώτο αγώνα οι “ερυθρόλευκες” του Πειραιά φιλοξενούνται την Τετάρτη στην Ρουμανία από την Βουκουρέστι έχοντας στόχο να ολοκληρώσουν την πρόκριση προς την 8άδα του Τσάλεντζ Καπ.

Ο Ολυμπιακός έχοντας στις αποσκευές του το 3-0 του Ρέντη αποτελεί το μεγάλο φαβορί για πρόκρισης προς τα προημιτελικά του θεσμού, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι και αισιόδοξοι για τον επαναληπτικό της Ρουμανίας.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχοντας πλέον καλύτερη εικόνα για την Βουκουρέστι είναι έτοιμος να “σφραγίσει” την πρόκριση της ομάδας του.

Αναφερόμενος στον επαναληπτικό ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε «Πήραμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και έχουμε αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση όμως ξέρω ότι ο αντίπαλος μας μπορεί να παίξει καλύτερα από ότι στο Ρέντη. Περιμένω από τις παίκτριες μου να παίξουν ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Η Τζίνα Λαμπρούση υπογράμμισε από την πλευρά της «Μας βοήθησε πολύ το παιχνίδι στη Σαντορίνη γιατί ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό ματς. Μας περιμένει εξίσου δυνατό ματς την Τετάρτη και στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Ρουμανία απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα .Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στους «8» του Challenge Cup».

Για να εξασφαλίσει την πρόκριση ο Ολυμπιακός αναζητά ουσιαστικά δύο σετ καθώς και με ήττα του στο ταϊ-μπρεϊκ θα περάσει στην επόμενη φάση όπως και με νίκη του με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση ήττας του με 3-0 ή 3-1 η πρόκριση θα παιχθεί στο “χρυσό σετ”.