ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στην Α2 ο Πανιώνιος (vid-foto)

Στην Α2 ο Πανιώνιος (vid-foto)

Την άνοδό του στην Α2 των ανδρών πανηγύρισε στο κλειστό της Αρτάκης ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε με 3-2 επί της Αρμενικής εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παρουσία τους στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Πανιώνιος πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής και τον Β όμιλο της ΕΣΠΕΔΑ φρόντισε με 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια να βρεθεί στην πρώτη θέση και να εξασφαλίσει μεγάλη διαφορά στα play-off απέναντι στην Αρμενική, την Πετρούπολη και τον Ευριπίδη…

Τα play-off  που ξεκίνησαν ουσιαστικά αποτέλεσαν τυπική διαδικασία αφού οι «κυανέρυθροι»  με 2 νίκες τους επί Ευριπίδη (3-0) και Αρμενικής (3-2) έφθασαν αήττητοι στους 65 βαθμούς ανεβάζοντας την διαφορά τους στους 12 βαθμούς από την ομάδα του Πειραιά τελειώνοντας έτσι από τώρα την υπόθεση άνοδος.

Στη Νέα Σμύρνη οι «κυανέρυθροι» μπορεί να προηγήθηκαν με 2-0 επί της Αρμενικής, ωστόσο χρειάστηκε λίγο περισσότερο υπομονή και ώρα προκειμένου να επικρατήσουν με 3-2 και να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στην Α2.

Μια νίκη που ήρθε αρκετά αγχοτικά αφού οι παίκτες του Αργύρη Ψάρρα μετά το 2-0 χαλάρωσαν κάτι που το εκμεταλλεύθηκε η Αρμενική που με το 25-27 και 25-15 ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 14-20 του τέταρτου σετ είχαμε ολιγάλεπτη διακοπή καθώς από την εξέδρα των γηπεδούχων έπεσε ένα κουτάκι μπύρας προς τους παίκτες της Αρμενικής, ωστόσο η παρουσία των ανθρώπων του Πανιωνίου λειτούργησε πυροσβεστικά και η ένταση εκτονώθηκε αμέσως.

Στο ταϊ-μπρεϊκ ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και έφθασε στην 23η του νίκη την φετινή χρονιά εξασφαλίζοντας την άνοδο…

Η λήξη του αγώνα με την Αρμενική στην Αρτάκης βρήκε τους παίκτες του Ιστορικού να πανηγυρίζουν με τον κόσμο τους την άνοδο και την διοίκηση της ομάδας να καταστρώνει ήδη τα πλάνα της εν όψει της νέας απαιτητικής χρονιάς.

panionios-panygirikh-2015 panionios - armenikh

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝΟΔΟΣ ΣΕ Α2