ΔΙΕΘΝΗ

Στην αναμονή ο Αγκάμεζ!

Στην αναμονή ο Αγκάμεζ!

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ όχι απλά ενοχλείται που δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον τους Σκάι Γουόκερς, μοιάζει να μην τον χωράει τόπος αλλά στην Κορέα δείχνουν να μην το πιστεύουν!

Επίσημη ανακοίνωση, δεν υπάρχει ακόμα από την ομάδα του, που έκλεισε τη θέση ξένου με την προσθήκη του γάλλου Κέβιν Λε Ρου, ο οποίος αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων από την Πιατζέντζα.

Ωστόσο, στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της Κορέας τα ερωτηματικά είναι πολλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν αναφέρουν πολλά για τον άσο της Σκάι Γουόκερς αφού μοιάζει να μην πιστεύουν ότι υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εξελίξεις θα υπάρξουν με τον «Άγκα» να περιμένει πως και πως να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει αποθεραπεία άμεσα προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημά του! Εξάλλου, φαίνεται ότι οι Κορεάτες ξεχνούν στο δεύτερο χρόνο που αγωνίζεται ότι ήταν ο ίδιος παίκτης που έχει σφίξει τα δόντια και έχει αγωνιστεί πολλάκις ακόμα και με ένεση με γνώμονα πάντα να κερδίζει η ομάδα του.