ΔΙΕΘΝΗ

Στην Κιέλτσε ο Ντόκιτς

Στην Κιέλτσε ο Ντόκιτς

Μετά τα…. πετροδολάρια της Μπανίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το αγαπημένο παιδί των Συριανών επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της πολωνικής ομάδας.

Ο 31χρονος Σέρβος πρώην σουπερστάρ του Φοίνικα Σύρου, που εδώ και έξι μέρες αποτελεί το νέο φετινό απόκτημα της Κιέλτσε, δεν κατάφερε ωστόσο να μπει με το… δεξί στην Plus Liga, καθώς στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα γνώρισε έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς μπροστά στο κοινό του την ήττα με 2-3 (17-25, 25-23, 25-22, 27-29, 10-15) από την Μπιέλσκο Μπιάλα.

Ήρθα εδώ και νιώθω υπέροχα! ” δήλωσε ο Ντόκιτς στις πρώτες του δηλώσεις επιστρέφοντας ξανά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μετά την αραβική πρόκληση και πρόσθεσε. “Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα στο κλαμπ και φοβερή οργάνωση.  Ξέρω ότι η ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα στην αρχή της σεζόν, αλλά ελπίζω ότι η κατάσταση θα αλλάξει. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” υποστήριξε ο διεθνής Σέρβος κάτοχος του χρυσού του φετινού World League.

Να σημειωθεί πως μετά τις Ερυθρό Αστέρα, Περούτζια, Φοίνικα Σύρου, Κράσνογιαρσκ, Παμβοχαϊκό και Μπανίας αυτή είναι η παρθενική εμπειρία του “Τόμι” στην πολωνική Λίγκα, όπου στο επόμενο ματς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ζάκσα, πρώην ομάδα του νέου Πολωνού τεχνικού των “Πειρατών”, Όσκαρ Κάζμαρτσικ.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...