CHALLENGE CUP

Στην Ρουμανία για την πρόκριση

Στην Ρουμανία για την πρόκριση

Στην Ρουμανία προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση του στους “16” του Τσάλεντζ Κάπ κόντρα στην Βουκουρέστι βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός…

Μετά το πρώτο βήμα πρόκρισης που πραγματοποίησε στο Ρέντη επικρατώντας με 3-0 της Βουκουρέστι, ο Ολυμπιακός καλείται να ολοκληρώσει την αποστολή του και να κάνει πράξει αυτό που δεν πέτυχε την περσινή χρονιά.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχοντας διδαχθεί από το περσινό πάθημα, δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει απέναντι στην πολυεθνική ομάδα της Ρουμανίας και να επιστρέψουν με την πρόκριση στις αποσκευές τους.

Στα θετικά για τον Μπράνκο Κοβάτσεβις η επιστροφή της Σάσκια Χίπε στην “ερυθρόλευκη” αποστολή, με την Γερμανίδα να έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στο παιχνίδι κόντρα στην Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι Πειραιώτισσες θα πραγματοποιήσουν σήμερα μια προπόνηση το απόγευμα και μια δεύτερη – κυρίως χαλάρωμα- το πρωί της Τετάρτης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναφερόμενος στον επαναληπτικό της Ρουμανίας δήλωσε «Το ματς με τη Σαντορίνη ήταν καλή ευκαιρία για να βρούμε ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενόψει του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα. Στο παιχνίδι στο Βουκουρέστι με την C.S.M. έχουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα από το πρώτο ματς ωστόσο η περσινή κακή εμπειρία με την ίδια ομάδα πρέπει να λειτουργήσει παραδειγματικά. Φυσικά θέλουμε την πρόκριση και θα παίξουμε με θάρρος και συγκέντρωση για να την πάρουμε ενώ όλες οι αθλήτριες θα είναι έτοιμες για αυτό το ματς».

Η αρχηγός Στέλλα Χριστούδουλου ενόψει του επαναληπτικού με την C.S.M. Βουκουρεστίου υπογράμμισε «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε να αποβάλουμε την περσινή ήττα που γνωρίσαμε και μας στέρησε την πρόκριση και στόχος μας είναι μια καθαρή νίκη κόντρα στη C.S.M. που γνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολο αντίπαλος. Η περσινή εμπειρία μας έχει κάνει πιο δυνατή ομάδα και αυτή τη φορά είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Πάμε για την πρόκριση!»

Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.