CHALLENGE CUP

Στην Τουρκία η Θέτιδα για τη διπλή μάχη με τη Νίλουφερ

Στην Τουρκία η Θέτιδα για τη διπλή μάχη με τη Νίλουφερ
Στην Προύσα της Τουρκίας βρίσκεται η Θέτιδα Βούλας, όπου θα διεξαχθούν και οι δύο αγώνες κόντρα στη Νίλουφερ (11 και 12/10 στις 18:00) για τους 64 του Challenge Cup.
Η ελληνική ομάδα, η οποία θα παραταχθεί χωρίς απουσίες, «πέταξε» το πρωί για την Πόλη κι από εκεί ταξίδεψε οδικώς για την Προύσα, με το λεωφορείο της τουρκικής ομάδας, η οποία την περσινή κατέλαβε την 6η θέση στο πρωτάθλημα.
«Οι τουρκικές έχουν αλλάξει επίπεδο στην Ευρώπη, αλλά εμείς θα μπούμε και στα δύο ματς για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», σχολίασε ο τεχνικός της Θέτιδας Γιώργος Ρούσης και συμπλήρωσε: «Βλέπουμε αυτά τα ματς ως μια ευκαιρία να κοντράρουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και ως μια προετοιμασία για την επερχόμενη έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος».
Η Νίλουφερ έχει στον πάγκο της τον Βέλγο Βίταλ Χέινεν (προπονητής και της Εθνικής Γερμανίας) ο οποίος στη δεύτερη του χρονιά στην Προύσα τα άλλαξε σχεδόν όλα έχοντας μία εντελώς καινούργια ομάδα στην οποία ξεχωρίζουν η Γαλλίδα διαγώνια Λουσίλ Ζικέλ, η Ελβετίδα ακραία Λόρα Κούντσλερ, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν και η Ουκρανή ακραία Μιλένκο και η Βουλγάρα ακραία Γιορντάνοβα.