CHALLENGE CUP

Στην Τσεχία για να «καθαρίσει» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Στην Τσεχία για να «καθαρίσει» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Να «σφραγίσει» την παρουσία του στους «16» του Challenge Cup γυναικών και να δώσει συνέχεια στην Ευρωπαϊκή του πορεία θέλει ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης (19:00) στη Τσεχία κόντρα στην Πρόστεχοφ.

Το νικηφόρο 3-0 της Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι, δίνει το  απόλυτο πλεονέκτημα πρόκρισης στον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο οι «ασπρόμαυρες» του Ντάρκο Ζάκοτς θέλουν να παρουσιαστούν σοβαρές και να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στην Θεσσαλονίκη.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ στην Τσεχία απέναντι στην Πρόστεχοφ ψάχνει μόλις δύο σετ για να πάρει την πρόκριση. Αναφερόμενος στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Πρόστεχοφ, ο Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (acpaok.gr) : «Πρώτα απ΄ όλα θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα έχουν γίνει στο παρελθόν, τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Πρόστεχοφ και το πολύ κακό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στους Πρωταθλητές Πεύκων. Πρέπει να βρούμε νέο κίνητρο, να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν μπούμε στο γήπεδο, έχοντας σαν ιδέα ότι παίζουμε ένα καινούργιο παιχνίδι και προσπαθούμε να κερδίσουμε. Κάθε φορά η νίκη είναι αντίδοτο για τα πάντα».