ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στο Βέλγιο για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στο Βέλγιο για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στο Βέλγιο βρίσκεται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει του επαναληπτικού με την Αστερίξ που θα διεξαχθεί την Τρίτη (28/9) στις 19:30 (Cosmotesport 9 HD) με στόχο την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Oι «ερυθρόλευκες» μετά το νικηφόρο 3-1 σετ στου Ρέντη,  χρειάζονται δυο σετ για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Σία Τοτσίδου που αγωνίστηκε ως λίμπερο στην προηγούμενη αναμέτρηση τόνισε: «Ταξιδέψαμε στο Βέλγιο για το πρώτο επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένες να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο παιχνίδι. Αντιλαμβανόμαστε την σπουδαιότητα του αγώνα και θα μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας, με σκοπό να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το πρώτο βήμα των προκριματικών στην διοργάνωση».

Η κεντρικός Μελίνα Εμμανουηλίδου είπε: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας θέλουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας στο Βέλγιο και να φύγουμε με την πρόκριση. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».