ΔΙΕΘΝΗ

Στον… καναπέ για φέτος η Ζακλίν (video)

Στον… καναπέ για φέτος η Ζακλίν (video)

Και μόνο ότι μία από τις καλύτερες και πιo sexy παίκτριες στον κόσμο, η Βραζιλιάνα τριταθλήτρια κόσμου Ζακλίν Καρβάλιο δεν βρήκε ομάδα για φέτος και θα κάτσει σπίτι της, αποτελεί… είδηση.

Μετά την πρόσφατη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της Βραζιλίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας η 31χρονη άσος της σελεσάο αποκάλυψε σε δηλώσεις της στον Βραζιλιάνικο Τύπο, το φετινόπρόβλημα που αντιμετωπίζει με την εύρεση κάποιας ομάδας για να παίξει.

Η Ζακλίν έπεσε «θύμα» του συστήματος πόντων (CBV Player Rankings) που εφαρμόζετα στη Βραζιλία για τις παίκτριες που μπορούν να αποκτήσουν οι ομάδες στη σεζόν. Η ακραία της Οσάσκο είναι παίκτρια 7 πόντων (η υψηλότερη βαθμολογία) αλλά δεν μπορεί να παίξει στην ομάδα της,  γιατί ήδη έχουν αποκτηθεί δύο παίκτριες 7 πόντων, οι διεθνείς Ταίσα και Ντάνι Λινς. Και το γεγονός επίσης ότι είναι μία από τις παίκτριες με το πιο υψηλό κασέ, ασφαλώς δεν βοηθάει στην περίπτωσή της.

Λίγη ώρα μετά τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στο Μιλάνο η Ζακλίν μπροστά στις κάμερες και τον Τύπο δεν έκρυψε τα συναισθήματά της και ξέσπασε σε κλάματα. «ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν θα παίξω άλλο βόλεϊ για φέτος. Θα φροντίσω την οικογένειά μου, αλλά το άθλημα που αγαπώ θα σταματήσει για μένα. Δέχθηκα πολλές προτάσεις από άλλες χώρες, αλλά δεν αφήνω τη Βραζιλία και την οικογένειά μου.
Αυτή τη στιγμή πάντως είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμη κι αν δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι θα κάνω αύριο για την καριέρα μου» τόνισε η Καρβάλιο, που αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση από την Ιαπωνία 500.000 δολαρίων για να μην είναι μακριά από το παιδί και το σύζυγό της, το Βραζιλιάνο διεθνή, Μουρίλο Έντρες.

http://youtu.be/nSmAB9Lf3w0