Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πανναξιακό η Οικονομίδου

Στον Πανναξιακό η Οικονομίδου

Στις Κυκλάδες αλλά λίγα μίλια βορειότερα θα έχει ως βάση και τη νέα χρονιά η Μαρία Οικονομίδου, καθώς μετά την αποδέσμευσή της από τον ΑΟ Θήρας η έμπειρη κεντρική ήρθε σε συμφωνία με τον Πανναξιακό ο οποίος και ανακοίνωσε την απόκτησή της.

Επόμενη στάση Νάξος για την Μαρία Οικονομίδου. Μετά την παρουσία της στην Σαντορίνη, η έμπειρη κεντρική συμφώνησε με τον Πανναξιακό όπου θα συνεχίζει την καριέρα της.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια των “κυανοκίτρινων” στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η Μαρία Οικονομίδου τόνισε «Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Πανναξιακό, γιατί δέχτηκα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάω κάτι καινούριο. Θα γνωρίσω όλο αυτόν τον κόσμο που μέχρι σήμερα τους γνώριζα ως φιλοξενούμενη αθλήτρια στο ζεστό γήπεδο της Νάξου. Ευχαριστώ πολύ τον νέο μου προπονητή Γιώργο Ρούσση και την διοίκηση του Πανναξιακού που με εμπιστεύθηκαν να στελεχώσω την φετινή ομάδα. Φορώντας πλέον την φανέλα του Πανναξιακού εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία πάνω από όλα».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, την Μαρία Οικονομίδου. Η 24χρονη κεντρική (18/08/1992, 1.85) θα αγωνιστεί στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ενισχύοντάς την, στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών της, σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...