ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στον πυρετό του Κυπέλλου

Στον πυρετό του Κυπέλλου

H ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τις ομάδες ανδρών και γυναικών που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση του κυπέλλου. Η διαδικασία θα γίνει την Πέμπτη στις 14.00 στα γραφεία της ομοσπονδίας και αφορά την Γ΄ φάση του θεσμού η οποία θα γίνει σε δύο αγωνιστικές μέσα στο Φεβρουάριο.
Σε αυτή τη φάση θα πάρουν μέρος οι ομάδες της Α1 Ανδρών και Γυναικών.

Άνδρες

Στους άνδρες μαζί με τις 12 ομάδες της Volleyleague θα μπουν στην κληρωτίδα και οι ΣΦΠ Χανίων (Α2, Α’ όμιλος),Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 (Α2, Β’ όμιλος) και οι νικητές των αναμετρήσεων ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου – ΓΣ Ηρακλής (ο αγώνας διεξάγεται στις 4/2) και ΑΠΣ Φθία – Πήγασος Πολίχνης (ο αγώνας διεξάγεται την Πέμπτη 29/1).

Η 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης (οι αγώνες είναι νοκ άουτ) θα διεξαχθεί στις 4/2 και 11/2 ενώ η 2η αγωνιστική (προημιτελική φάση) στις 18/2.

Γυναίκες

Στις γυναίκες μαζί με τις 9 ομάδες της Α1 (δεν δήλωσαν συμμετοχή ΓΣ Ηλιούπολης, Μακεδόνες Αξιού) θα βρεθούν και οι ΓΣΚ Ηρακλής (Α2, Α’ όμιλος), ΓΣ Πετρούπολης (Α2 Β’ όμιλος) και οι νικητές των αναμετρήσεων ΕΟΣ – ΣΦΒ Ερμής (28/1), ΑΣ Άρης – ΓΣ Ελασσόνας (28/1), ΑΣ Γιάννενα – ΑΣΚ Λαγκαδά (8/2), ΑΟΝ Αργυρούπολης – ΓΑΣ Μεσσαράς, ΑΕ Αμπελοκήπων – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (6/2).

Η 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών (οι αγώνες είναι νοκ άουτ) θα διεξαχθεί στις 11/2 και στις 18/2 και η 2η αγωνιστική (προημιτελική φάση) στις 25/2.