ΔΙΕΘΝΗ

Στον τελικό και η Βασιλαντωνάκη

Στον τελικό και η Βασιλαντωνάκη

Μετά τη φιναλίστ του ρουμανικού πρωταθλήματος Χαντάβα και η άσος της ιταλικής Imoco Volley Conegliano πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό της Serie A, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στην έτερη φιναλίστ Πιατσέντζα.

Παρουσία περίπου 4.500 φίλων της στο “Pallaverde” η Κονελιάνο αν και βρέθηκε  να χάνει στον 2ο ημιτελικό με 1-0 σετ από τη Liu Jo Modena, κατάφερε με 22 πόντους από την τοπ σκόρερ του αγώνα Ρόμπινσον να φτάσει στην ανατροπή του 3-1  (23-25, 26-24, 25-22, 25-19)  σετ και με άλλους 7  προσωπικούς πόντους της βασικής Ανθής Βασιλαντωνάκη να πανηγυρίσει με 2-0 νίκες την πρόκρισή της στον τελικό.

anthi_vasilantonaki 1

“Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα!” δήλωσε στο Volleyplanet η Βασιλαντωνάκη ενθουσιασμένη και συνέχισε: “Είναι πολύ φανταστικό να ζεις τέτοια παιχνίδια και να παίρνεις πρόκριση για τον τελικό σε τέτοιο πρωτάθλημα. Έχουμε φτάσει στο τελευταίο στάδιο, περιμένω να δώσουμε όλες οι κοπέλες το 100% για τον τίτλο! Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αφού η Πιατσέντζα, είναι μια δύσκολη ομάδα με δυνατή διαγώνιο, κεντρικό αλλά και πολύ καλή πάσα”!

anthi vasialntonaki 2

Στο μεγάλο ραντεβού η ομάδα της Ελληνίδας άσου θα αντιμετωπίσει την Πιατσέντζα, καθώς η παρέας της Σέρβας πρώην πασαδόρου του Ολυμπιακού, Ογκνιένοβιτς επικράτησε με 3-1 (28-26, 23-25, 25-16, 25-20) στον γ’ ημιτελικό επί της Μπέργκαμο και με 2-1 νίκες “σφράγισε” τη συμμετοχή της στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης. Ο πρώτος τελικός στο “σπίτι” της Βασιλαντωνάκη την Μ. Τρίτη 26 Απριλίου.