ΔΙΕΘΝΗ

“Τα’ τσουξε” η Παπαφωτίου για το καλό

“Τα’ τσουξε” η Παπαφωτίου για το καλό

Στη μάχη της πρεμιέρας της Bundesliga ρίχνεται την Τετάρτη 22/10 η διεθνής άσος της γερμανικής Στουτγάρδης, Αθηνά Παφωτίου, πριν  το  εκτός έδρας ματς με την πανίσχυρη Δρέσδη, ήπιε με παραδοσιακό τρόπο μπύρες με τις συμπαικτριές της.

Με βοηθό προπονητή το Γιάννη Αθανασόπουλο και την πρώην άσο της ΑΕΚ, Παπαφωτίου η ομάδα της Στουγάρδης κυνηγά φέτος το στόχο της διάκρισης. Και αν ισχύει πράγματι το… κάθε αρχή και δύσκολη με την Δρέσδη, που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο και φέτος πάιζει Τσάμπιονς Λυγκ, τότε τα πράγματα για την παρέα της Παπαφωτίου δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο καθώς τα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος είναι εκτός έδρας.

Στην ομάδα ωστόσο του Ισπανού,  Γκιγιέρμο Ναρανχο, όπου υπάρχουν ακόμη 3 Γερμανίδες, 3 Αμερικανίδες και από μία αθλήτρια από Κροατία, Ολλανδία και Ουγγαρία, το κλίμα είναι πολύ καλό. Σε αυτό φυσικά έχουν βοηθήσει τόσο οι νικηφόροι φιλικοί αγώνες που έδωσε η Στουτγάρδη στην Ιταλία με δυνατούς αντιπάλους, μεταξύ των οποίων και η Κονελιάνο της Ανθής Βασιλαντωνάκη, αλλά κυρίως η διάθεση και η φιλική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην γερμανική, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο γλέντι που στήθηκε με τον παραδοασιακό γερμανικό τρόπο και άφθονη μπύρα